Căutare Live

O femeie a născut natural un copil cu patru mâini și patru picioare! Cum explică medicii acest caz ce a făcut furori în lume

Un caz șocant a făcut înconjurul lumii, întrucât o femeie a adus pe lume un copil cu patru mâini și patru picioare, reușind astfel să șocheze medicii care au asistat-o la naștere.

Un caz șocant a făcut înconjurul lumii, întrucât o femeie a adus pe lume un copil cu patru mâini și patru picioare, reușind astfel să șocheze medicii care au asistat-o la naștere.

Copilul a fost adus pe lume într-un spital din India și a avut patru picioare, patru brațe și trei palme, potrivit Daily Star.

Mum Raju, în vârstă de 24 de ani, a născut vineri, într-un spital din Rajasthan. Băiețelul este sănătos, însă fetița a fost născută cu alte două mâini și două picioare, care îi acoperă pieptul și abdomenul.

Citește și: VIDEO! O malformatie grava i-a schimbat viata unui copil

Medicii cred că unul dintre membre poate fi îndepărtat printr-o operație.

”Raju a născut natural perechea de gemeni. Băiețelul este sănătos, însă fetița prezintă o malformație. Are probleme cu respirația, motiv pentru care îi punem mască cu oxigen și e stabilă. Cei doi vor fi transferați într-un spital din Jaipur, pentru a beneficia de îngrijiri medicale avansate.”, a preciat doctorul care a asistat la naștere.

Raju și soțul ei, Badhulal Gurjar, se pregăteau să devină părinți pentru prima oară. Cei doi nu știu să scrie sau să citească și n-au fost niciodată la medic pentru supravegherea sarcinei. Tocmai de aceea, ei n-au știut că Raju are gemeni.

Citește și: Bebelușul a revenit la viață, în brațele mamei care își lua rămas-bun de la copilul pe care nu și l-a dorit. Reacția părinților este absolut revoltătoare!

Acest tip de boală, geamănul parazit, se întâlnește atunci când doi gemeni nu apucă să se separe complet atunci când se află în stadiul de zigoti și sunt uniți într-o anumită zona a corpului. În general, unul dintre gemeni crește normal și sănătos, în timp ce al doilea degenerează, rămânând în interiorul fratelui sănătos și depinzând în întregime de acesta.

Vezi mai multe imagini, aici!

SRI: Exerciţiul antitero început în Bucureşti continuă la Universitatea Biotera... Maşina cu care a fost răpită fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii găsită moartă la două zile de la dispariţie, verificată de ...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x