Antena Căutare

Bebelușul a revenit la viață, în brațele mamei care își lua rămas-bun de la copilul pe care nu și l-a dorit. Reacția părinților este absolut revoltătoare!

Era însărcintă în 26 de săptămâni, când a aflat că bebelușul din pântecul ei avea o malformație. Nu a vrut să aibă pe cap un copil bolnav, așa că a decis să facă o întrerupere de sarcină. La finalul procedurii, medicii au confirmat decesul fătului, o fetiță. Întins pe o masă rece, bebelușul a început să plângă! Reacția părinților, revoltătoare!

Era însărcintă în 26 de săptămâni, când a aflat că bebelușul din pântecul ei avea o malformație. Nu a vrut să aibă pe cap un copil bolnav, așa că a decis să facă o întrerupere de sarcină. La finalul procedurii, medicii au confirmat decesul fătului, o fetiță. Întins pe o masă rece, bebelușul a început să plângă! Reacția părinților, revoltătoare!

Au vrut să fie părinți, doar dacă bebelușul lor era sănătos. În timpul unei ecografii de rutină, la 26 de săptămâni de sarcină, o femeie din China a aflat că bebelușul pe care îl purta în pântec avea o malformație cerebrală.

Nu au putut accepta realitatea, așa că au vrut să afle opinia altor specialiști. De fiecare dată, diagnosticul era același: Sindromul Joubert - o malformație congenitală a creierului ce se manifestă prin retard neuromotor, respirație anormală, slab tonus muscular, precum și diferite probleme la nivelul rinichilor, ficatului și ochilor.

În astfel de condiții, în China, nu există limită pentru întreruperea unei sarcini. Așa că, la 34 de săptămâni, femeia a făcut avort.

Procedura medicală a presupus injectarea mamei cu o substanță ce oprește inima fătului, provocând decesul. Apoi, corpul bebelșului este scos din uterul femeii.

Familia Hu a fost informată că avortul fusese efectuat, cu succes. Douăzeci de minute mai târziu, femeia și soțul ei au cerut să își vadă fetița, pentru a-și lua rămas- bun de la ea. Nimeni nu era pregătit pentru ce a urmat.

Chiar dacă părinții nu au vrut-o, fetița și-a dorit să trăiască. Sub privirile părinților ei, copila a tras aer în piept, pentru întâia oară, și a început să plângă!

PENTRU PĂRINȚI, ACESTA NU A FOST UN MIRACOL, CI UN BLESTEM

Pentru că s-au „pricopsit” cu un copil bolnav, de care nu erau dispuși să aibă grijă, cei doi au dat în judecată Spitalul Universitar Peking, cerând daune pentru „accidentul medical”, adică viața bebelușului lor.

Imposibil! Așa arată Elena, femeia care a fost concediată pentru că era prea grasă! - Foto... Ne-am bătut joc și de lacul lui Eminescu! Sufocat de buruieni şi gunoaie, este aproape imposibil de găsit, chiar și de c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x