Antena Căutare

„Lasă-mă, nebunule, să cobor!” A sunat la 112 și a anunțat că fusese răpită și încuiată într-o mașină. „Salvată” de polițiști, tânăra și atacatorul ei trebuie să dea socoteală în fața procurorilor

Luni, 14 octombrie, un apel la 112 a pus în alertă polițiști din mai multe județe. O femeie ceruse ajutor, spunând că fusese răpită și încuiată în portbagajul unei mașini. În urma unei operațiuni ample, autoturismul a fost identificat. Adevărul, însă, era cu totul altul. Acum, femeia și presupusul răpitor sunt cercetați de procurori.

Luni, 14 octombrie, un apel la 112 a pus în alertă polițiști din mai multe județe. O femeie ceruse ajutor, spunând că fusese răpită și încuiată în portbagajul unei mașini. În urma unei operațiuni ample, autoturismul a fost identificat. Adevărul, însă, era cu totul altul. Acum, femeia și presupusul răpitor sunt cercetați de procurori.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, transmis, luni după-amiza, IPJ Olt.

Totul a început de la un apel la 112. O femeie a cerut ajutorul autorităților, spunând că a fost răpită și este ținută, fără voia ei, într-o mașină necunoscută. Forțele de ordine din mai multe județe au organizat filtre, telefonul victimei fiind localizat,, în cele din urmă, în județul Ilfov.

„Urmare a apelului primit de IPJ Olt, precizăm că atât persoana care a apelat cât şi însoţitorul ei au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate urmând ca procurorul din cadrul Parchetului pe lângă Judecătoria Balş să dispună măsuri în cadrul dosarului penal. La activitatea de căutare au fost implicate forţe sporite şi politisti din mai multe judete, persoanele fiind găsite pe raza judeţului Ilfov”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

„Lasă-mă, nebunule, să cobor!”

Multe informații nu se știau. Polițiștii aveau o victimă a unei răpiri, sechestrată într-o mașină aflată în mișcare. Operatoarea de la 112 a auzit doar „lasă-mă, nebunule, să cobor!”.

Adevărul a ieșit la lumină. Femeia, în vârstă de 34 de ani, plecase de bunăvoie cu unul dintre șoferii firmei la care lucra. În zona localității Saru, femeia ar fi apelat „din greșeală” 112.

După ore de căutări efectuate de poliţiştii din mai multe judeţe cei doi au fost reperaţi în drum spre Bucureşti, fiind audiaţi de poliţişti şi procurori.

Un procuror din Teleorman a murit într-un accident teribil! Soția lui era la volan! Greșeala imensă din cauza căreia s-a... Românii nu vor avea minivacanță de Sfântul Andrei! Singura categorie de angajați care va primi liber pe 30 noiembrie și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x