Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O femeie din Craiova, care se afla în carantină, a născut o fetiță. În ce stare se află mama și copilul

O femeie însărcinată, care s-a întors din Italia în urmă cu două zile și care se afla în carantină, a născut o fetiță. Medicii și asistentele au asistat la naștere îmbrăcați în costume de protecție cu măști.

O femeie din Craiova, care se afla în carantină, a născut o fetiță. În ce stare se află mama și copilul

Conform Mediafax, femeia a ajuns din Italia pe 11 martie și se afla în carantină într-un centru din Craiova, unde trebuia să stea 14 zile. Vineri, femeii i-a venit sorocul, iar medicii au dus-o cu izoleta la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Ultimă oră! Președintele Braziliei, infectat cu noul tip de coronavirus. Jair Bolsonaro a cinat, în urmă cu câteva zile, cu Donald Trump

Aceasta a născut o fetiță care cântărește 3,4 kilograme. Atât femeia, cât și fetița sunt în stare bună și așteaptă acum rezultatele testelor de coronavirus.

„A născut. Atât doamna, cât și copilul sunt în stare bună, sunt izolate în acest moment în salon. Au intrat pe un circuit separat în cadrul spitalului care ulterior a fost dezinfectat. S-au luat toate măsurile necesare pentru a evita orice risc de contaminare. Au fost prelevate probe și se așteaptă rezultatul să vedem dacă este sau nu pozitivă cu noul coronavirus", a declarat Teodor Sas, manager SJU Craiova.

Numărul de cazuri testate pozitiv cu COVID-19 a ajuns la 80. Ce știm despre românii infectați cu coronavirus

80 de români sunt infectați cu noul COVID-19

Vineri la amiază, 120 de persoane se aflau în carantină în centre special amenajate în Dolj.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 80 în România.

Recomandari