O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lor consolare a fost că a supraviețuit bebelușul!”

O mamă infectată cu noul coronavirus a murit în timp ce se pregătea să nască. Deocamdată nu se știe dacă femeia suferea de alte afecțiuni.

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut

O femeie care a fost infectată cu noul coronavirus a murit în timpul travaliului, într-un spital din nordul Londrei, Marea Britanie, lăsând familia devastată de durere.

Potrivit Daily Mail, femeia a murit la Spitalul Whittington, nordul Londrei, la scurt timp după ce a născut copilul. Deocamdată nu se știe dacă ea suferea de alte afecțiuni, iar autoritățile au declanșat o investigație.

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Atât membrii familiei, cât și medicii care o asistau la naștere s-au arătat ”șocați de moartea femeii”.

”Personalul medical a izbucnit în lacimi. Singura consoloare a fost că bebelușul a supraviețuit”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Starea de sănătate a copilului este bună, însă deocamdată nu se știe dacă a contractat sau nu virusul de la mamă.

Raed Arafat, apel către români după ce s-a aflat că stare de urgență va fi prelungită: ”Urmează o perioadă grea. Este imposibil să relaxăm măsurile acum!”

Această veste vine la aproape o săptămână de când un bebeluș de șase săptămâni a murit din cauza coronavirusului.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri