Antena Căutare

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lor consolare a fost că a supraviețuit bebelușul!”

O mamă infectată cu noul coronavirus a murit în timp ce se pregătea să nască. Deocamdată nu se știe dacă femeia suferea de alte afecțiuni.

O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut. Medicii au izbucnit în lacrimi: ”Singura lor consolare a fost că a supraviețuit bebelușul!”
O femeie care urma să devină mamă a murit la câteva minute după ce a născut

O femeie care a fost infectată cu noul coronavirus a murit în timpul travaliului, într-un spital din nordul Londrei, Marea Britanie, lăsând familia devastată de durere.

Potrivit Daily Mail, femeia a murit la Spitalul Whittington, nordul Londrei, la scurt timp după ce a născut copilul. Deocamdată nu se știe dacă ea suferea de alte afecțiuni, iar autoritățile au declanșat o investigație.

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Atât membrii familiei, cât și medicii care o asistau la naștere s-au arătat ”șocați de moartea femeii”.

”Personalul medical a izbucnit în lacimi. Singura consoloare a fost că bebelușul a supraviețuit”, a declarat o sursă apropiată familiei.

Starea de sănătate a copilului este bună, însă deocamdată nu se știe dacă a contractat sau nu virusul de la mamă.

Raed Arafat, apel către români după ce s-a aflat că stare de urgență va fi prelungită: ”Urmează o perioadă grea. Este imposibil să relaxăm măsurile acum!”

Această veste vine la aproape o săptămână de când un bebeluș de șase săptămâni a murit din cauza coronavirusului.

Raed Arafat, apel către români după ce s-a aflat că stare de urgență va fi prelungită: ”Urmează o perioadă grea. Este im... Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x