Antena Căutare

Cel mai scump sărut din istorie? O femeie, dată în judecată de un bărbat pe care l-a sărutat! Îi cere 150.000 de euro! Motivul este de necrezut!

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord s-a supărat foc după ce o femeie l-a sărutat, la prima lor întâlnire. A decis să o dea în judecată, cerându-i aproximativ 150.000 de euro.

Cel mai scump sărut din istorie? O femeie, dată în judecată de un bărbat pe care l-a sărutat! Îi cere 150.000 de euro! Motivul este de necrezut! Galerie
Cel mai scump sărut din istorie? L-a sărutat o femeie, la prima întâlnire, iar acum îi cere 150.000 de euro! Motivul este de necrezut! | Hepta

Bărbatul, Martin Ashley Conway, susține că femeia care l-a sărutat, la prima lor întâlnire, după ce s-au cunoscut printr-un site de dating, a fost neglijentă, pentru că a făcut acest lucru, deși avea herpes.

Martin, în vârstă de 45 de ani, care lucrează ca antrenor de fitness, susține că femeia i-a dat virusul herpex simplex și că, astfel, el a avut de suferit câteva zile după acea întâlnire.

Cel mai scump sărut din istorie? O femeie, dată în judecată de un bărbat pe care l-a sărutat! Îi cere 150.000 de euro! Motivul este de necrezut!

Martin Ashley Conway

A primit un mesaj de la tatăl ei mort, la 10 luni de la decesul lui! „Când am citit ce mi-a cerut să fac, nu mi-a venit să cred!” - FOTO

Experiența l-a „traumatizat”, spune Martin, deoarece, după întâlnirea ce a avut loc anul trecut, a avut simptome de răceală, răni la buze, și a ajuns de urgență la spital, deoarece a suferit un atac de panică.

Bărbatul susține că femeia care l-a sărutat și i-a dat herpes trebuie să îi plătească daune acum, pentru că experiența i-a afectat viața personală și cea profesională.

El a adăugat, ca argument, că a suferit de depresie în trecut și că „presiunea” pe care i-o provoacă faptul că a fost infectat cu virusul herpex simplex ar putea însemna cheltuieli suplimentare, pentru consiliere psihologică.

ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează pentru a extrage o mare cantitate de apă acumulată într-un pasaj de pe Şoseau... Ministerul de Interne anunţă că Ungaria renunţă la solicitarea documentelor justificative pentru tranzitarea ţării, pent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x