Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Coșmarul bătrânei bătute de fiică a durat mai bine de un an de zile. Cum explică vecinii comportamentul fiicei: ”A rămas văduvă în urmă cu trei ani!”

O bătrână de 84 de ani a suportat bătăi crunte şi repetate din partea fiicei ei, până când vecinii au reuşit să o salveze. Oamenii au filmat scenele şocante şi abia atunci poliţiştii i-au dat agresoarei un ordin de protecţie. Imaginile sunt extrem de violente şi au puternic impact emoţional. 

Încearcă să se ridice, dar n-are putere. Sărmana bătrână este ţinută de cap şi lovită fără milă peste faţă. Nici măcar vaietele de durere n-o impresionează pe bătăuşă. Culmea, chiar fiica ei. Mai mult, în loc s-o ajute, îi dă un picior, iar bătrâna se rostogoleşte în noroi.

Scena violentă a fost filmată prin gard, de un vecin. Bătăile ar fi început din octombrie anul trecut, când fiica agresivă s-a mutat în satul Mreneşti. Teoretic să-şi îngrijească mama de 84 de an, practic.

Cine este femeia care a fost bătută cu bestialitate de fiica ei. Nu era prima dată când era lovită: ”Ne-a zis că a căzut pe scări!”

”Am auzit cum dădea în ea. A venit la mine la poartă bătută, toată neagră pe ochi. Zic: "Ţaţă Ană, eu n-am ce să-ţi fac, că mă bag în gura ăsteia."”, a povestit o vecină.

Vecinii au chemat de mai multe ori poliţia, dar, bătrâna, cel mai probabil, de frică, a spus că a căzut de fiecare dată. Ultima dată, a fost scoasă dezbrăcată în curte de fiica ei. Un vecin a filmat totul cu telefonul.

Era chiar ziua de Paşte când femeia a fost scoasă din casă de fiica ei şi snopită în bătaie în acest loc. Vecinii spun că astfel de scene violente se petreceau de multă vreme, însă poliţia a invocat faptul că nu are suficiente probe pentru a interveni. Aşa că un vecin a filmat printre ulucile gardului întreaga nenorocire.

Ce s-a întâmplat cu femeia de 84 de ani bătută crunt de fiica ei. Anunțul de ultimă oră făcut de poliție

După bătaia primită, bătrâna a stat o săptâmână în spital. Deocamdată o rudă are grijă de ea.

Fiica bătăuşă, în vârstă de 62 de ani, este cercetată penal pentru în violenţă în familie. Timp de trei luni, nu mai are voie să se apropie de casa părintească.

”Magistraţii au emis un ordin de protecție provizoriu dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.”, a declarat Cătălin Udrea, purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Vecinii povestesc că fiica agresivă ar fi suferit o depresie după ce în urmă cu trei ani a rămas văduvă, iar fiica i-a plecat de acasă şi mulţi ani n-a ştiut nimic de ea. Nimic nu justifică însă comportamentul barbar.

Recomandari