Antena Căutare

O femeie din Bucuresti a transformat apartamentul unui avocat in salon de masaj erotic

Si-a facut bordel, in casa avocatului si a crezut ca n-o descopera nimeni, dar s-a inselat. O femeie din Bucuresti a transformat apartamentul unui avocat in salon de masaj erotic. Desi nu masajul era specialitatea fetelor care lucrau pentru ea, a facut bani frumosi pana cand politistii i-au stricat "treaba"

In salonul ei, totul trebuia sa fie perfect. "Matroana" avea grija ca atmosfera din apartament sa fie una propice dezvoltarii afacerii: cele doua prostituate isi operau serviciile si racolau clienii de pe internet.

Iar afacerea se dezvolta rapid. Fetele publicau invitatii "incitante" pe internet si ii convingeau pe clienti sa le viziteze, apoi, sa se intoarca.

Politistii au avut in vizor salonul de masaj mai multa vreme. Mare le-a fost insa mirarea cand le-au luat fetelor "sediul " la puricat. “Din cercetarile efectuate de politistii bucuresteni a reiesit faptul ca doua dintre acestea practicau prostitutia sub paravanul salonului de masaj perchezitionat”, a declarat Emilia Mihai, purtator de cuvant la Politia Capitalei

Asa au aflat ca apartamentul e de fapt al unui avocet care are si el cabinet, in aceeasi cladire. Tinerele au fost audiate de politisti iar sefa lor, retinuta pentru proxenetism.

EXCLUSIV! Mitropolia Olteniei plateste, din fonduri proprii, angajatii unui hotel si ai unui restaurant, primite de la G... OBSERVATOR SPECIAL: In Romania si ce este gratis, COSTA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x