Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O femeie, rănită grav în urma unui accident rutier grav! Semnalul de alarmă tras de polițiști: ”Circulați cu maximă prudență!”

O femeie a fost rănită grav în urma unui accident rutier ce s-a produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Drăgnești, județul Prahova, pe un drum acoperit cu polei.

O femeie a fost rănită grav în urma unui accident rutier ce s-a produs în urmă cu puțin timp, în localitatea Drăgnești, județul Prahova, pe un drum acoperit cu polei. Poliţia anunţă că pe cele mai multe dintre drumurile judeţene, dar şi pe unele dintre drumurile naţionale care traversează Prahova s-a format polei şi recomand şoferilor să circule cu prudenţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie a fost grav rănită într-un accident produs în satul Bărăitaru din comuna Drăgăneşti, unde două autovehicule s-au ciocnit.

Femeia a fost scoasă inconştientă din autovehicul de către un echipaj de descarcerare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Marian Popescu, a declarat că accidentul s-a produs, cel mai probabil, după ce unul dintre autovehiculele implicate a derapat din cauza poleiului. Acesta a precizat că s-a format polei pe majoritatea arterelor rutiere din judeţ, în urma ploii care a început să cadă miercuri dimineaţă, conform News.ro.

Astfel, este polei pe majoritatea drumurilor judeţene, dar şi pe DN1B, zona Albeşti-Mizil.

„Recomandăm conducătorilor auto ca deplasările sa fie efectuate cu maximă prudenţă, să reducă viteza, mai ales în curbe, sa nu bruscheze comenzile autovehiculului şi să folosească frâna de motor”, a precizat reprezentantul IPJ Prahova

Recomandari