Antena Căutare

O femeie se plimba pe plajă atunci când a găsit o cutie veche, în nisip. Când a deschis-o a descoperit o comoară uriașă

O femeie se plimba pe o plajă atunci când un obiect straniu i-a atras atenția. S-a apropiat și și-a dat seama că a găsit o cutie. Când a deschis-o, aceasta a dat peste o  comoară nebănuită.

imagine cu un cufar pe nisip Galerie
Când a deschis cutia, femeia a avut o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Recent, o simplă plimbare pe o plajă s-a transformat într-o adevărată descoperire unică pentru o femeie din Marea Britanie. În timp ce privea nisipul, aceasta a dat cu cohii de un cufâr. L-a deschis și a găsit în interior o comoară uriașă. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

O femeie care se plimba pe o plajă a descoperit o cutie și când a deschis-o a dat peste o comoară uriașă

Aceasta este incredibila întâmplare trăită de Jennie Fitzgerald, o femeie din Norwich (Marea Britanie. Aceasta a călătorit până în Norfolk pentru a lua parte la o acțiune de curățare a unei plaje, desfășurată pe 20 martie 2022. Era o zi obișnuită de duminică și femeia nu avea să bănuiască ce surpriză i-a pregătit desitnul.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o plantă la preț de chilipir, dar apoi au descoperit ce „comoară” ascunde aceasta

De obicei, voluntarii care se oferă să adune gunoaiele și mizeria de pe plaje găsesc, în general, chiștoace de țigări, ambalaje sau tot felul de mase plastice. Iată totuși că pentru Jennie Fitzgerald, această acțiune i-a adus o răsplată de zile mari.

În timp ce studia atent nisipul pentru a culege diferitele gunoaie, un obiect straniu i-a atras atenția femeii. Curioasă, aceasta s-a apropiat ca să vadă despre ce este vorba Și-a dat seama că e o cutie, asemănătoare unui cufăr. Când a deschis-o, nu mică a fost surpriza femeii în vârstă de 38 de ani atunci când a dat cu ochii peste o comoară în adevăratul sens al cuvântului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, în interior, Jennie Fitzgerald a găsit numeroas monede vechi și pandantive.

Citește și: Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat

„Nu am găsit niciodată așa ceva pe o plajă, acum e prima oară. În mod normal mai caut sticlă de mare sau scoici, așa că a fost de-a dreptul incredibil să descopăr așa ceva. Am găsit cufărul chiar la baza unei stânci. Era acoperită de nisip, dar în bună condiție, dacă e să ne luăm după vechime”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la www.northnorfolknews.co.uk.

Mândră de descoperirea făcută, britanica a luat comoara acasă și, ajutată de familie, a curățat obiectele din cufăr. Mai bine de 100 de monede vechi din epoca victoriană (din anii 1880-1890) se aflau înăuntru, dar și altele mult mai vechi de atât. Printre ele mai erau și pietre prețioase, un ceas de buzunar, o sticlă veche de parfum, un inel cu sigiliu și o casetă de argint pentru chibrituri. Acum, britanica așteată de la experți mai multe informații, pentru a vedea cât de specială este comoara găsită de ea, de fapt.

Hackerii Anonymous au atacat publicații din România. Despre ce site-uri este vorba și ce mesaj au transmis: „Ți-am adus ... Simulare BAC 2022 fizică, chimie, geografie, biologie, informatică, economie: subiecte și barem de corectare. Cum se rez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x