Antena Căutare

Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a găsit sub podea o comoară de neimaginat! Peste ce a dat

Un bărbat a decis să renoveze subsolul casei, dar când a scos plăcile vechi de podea a dat peste o adevărată comoară. Imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii.

Un om a hotărât împreună cu soția lui că a venit momentul să renoveze și să facă reparații în subsolul casei. Totuși, la scurt timp după ce s-au apucat de treabă, cei doi au făcut o descoperire complet neașteptată. Se pare că soții au avut în locuință o comoară despre care nu știau că există.

Un bărbat a vrut să renoveze subsolul casei, dar a descoperit o adevărată comoară și imaginile au devenit virale

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat în vârstă de 35 de ani din Cleveland, Ohio (Statele Unite ale Americii). Familia a cumpărat casa respectivă (ce a fost construită la sfârșitul anilor 1940) și a renovat-o parțial. Apoi, la câțiva ani după ce s-a mutat aici, bărbatul a decis că a venit momentul să renoveze și să amenajeze și subsolul casei. Pasionat să facă singuri lucrările de amenajare interioară, americanul a început, pas cu pas, să curețe pereții și tavanul.

Citește și: O femeie și-a făcut o măsuță de cafea, dar după 45 de ani a descoperit ce „comoară” ascunde! Ce „secret” a ieșit la iveală

Atunci când a vrut să scoată plăcile vechi de podea, omul a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată. Acesta a fost momentul în care omul a dat peste două valise metalice, de culoare verde. Le-a deschis și astfel a ieșit la iveală o comoară de-a dreptul uluitoare: pagini dintr-un ziar apărut în 25 martie 1951, sub care se aflau câteva pachete cu bancnote de douăzeci, cincizeci și chiar o sută de dolari, toate din perioada 1928-1934. În total, comoara găsită de soți valora în jur de 45.000 de dolari. Așa cum era de așteptat, bucuria oamenilor a fost mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Entuziasmați de cele descoperite, bărbatul și soția au pozat cele descoperite în subsolul casei lor și au publicat totul pe internet. În scurt timp, imaginile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Un cuplu a cumpărat o casă fără s-o viziteze înainte. La renovare au găsit o cameră „secretă” cu ceva bizar înăuntru

„A fost o descoperire complet neașteptată pentru noi, o adevărată aventură de care ne-am bucurat și care sper să vă fi plăcut și vpuă. Suntem oameni normali, ne-am cheltuit toate economiile pe creditul ipotecar, așa că toți banii găsiți vor merge tot acolo”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Povestea a făcut senzație mai ales pe Imgur, acolo unde mai bine de șapte sute de mii de persoane au vizualizat fotografiile americanului.

Un bărbat a săpat în grădină și a pregătit ceva neașteptat pentru soția sa. Vecinii au fost uluiți când au văzut totul... O mamă a montat camere de supraveghere în dormitorul copilului, dar când a privit imaginile a descoperit ce lucru bizar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x