Antena Căutare

O femeie și-a dat cu bicarbonat de sodiu pe picioare și a așteptat! Ce a pățit

O femeie a vrut să încerce un amestec ieșit din comun și a decis să pună niște bicarbonat de sodiu într-un lighean cu apă, apoi și-a băgat picioarele înăuntru pentru câteva minute. În scurt timp, aceasta și-a dat seama ce a pățit!

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient aproape nelipsit din bucătăriile românilor, fiindcă este adesea folosit la prăjituri, dar și pentru tot felul de remedii naturiste.

De aceea, încă din Antichitate, acesta a fost folosit pentru a preveni numeroase boli și afecțiuni. Amestecat cu apă, acesta calmează disconfortul gastric.

O femeie s-a dat cu bicarbonat de sodiu pe față. Ce a pățit

O femeie și-a dat cu bicarbonat de sodiu pe picioare și a așteptat! Ce a pățit

Fiindcă nu avea sare suficientă ca să își facă o soluție salină pentru muiatul picioarelor, o femeie a decis să folosească bicarbonat de soodiu. Nu mică i-a fost surpriza atunci când, după câteva minute, a observat că picioarele erau mult mai catifelate, iar mirosul neplăcut dispăruse complet!

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu (câteva linguri adăugate într-un lighean cu apă) te scapă simplu și rapid de mirosul neplăcut al picioarelor, dar te și ajută să ai grijă de sănătatea ta!

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripă sau cistită și consumul regulat te ajută să ții infecțiile la distanță!

Vestea MOMENTULUI pentru români! Ce trebuie să faci ca să mergi la mare cu bani puțini... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker și Noroc. Numere câștigătoare 2 septembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x