Antena Căutare

O fetiță de 11 ani din județul Gorj a sunat la 112 ca să anunțe că bunicul ei o bate pe bunică! Bărbatul era beat 

Sătulă de drama pe care o trăiește în familie, unde bunicul său o lovește și o amenință pe bunica sa, o fetiță de doar 11 ani, din municipiul Motru, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. 

Sătulă de drama pe care o trăiește în familie, unde bunicul său o lovește și o amenință pe bunica sa, o fetiță de doar 11 ani, din municipiul Motru, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

Fetița care are doar 11 ani nu a mai rezistat și a sunat la Poliție, unde l-a reclamat pe bunicul ei, care consumase alcool și devenise violent.

Fetița de cinci ani batjocorită de concubinul celei care i-a dat viaţă a ajuns în grija statului: ”Mama nu a arătat nicio urmă de regret!”

”Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o minoră, de 11 ani, din comuna Văgiuleşti, despre faptul că bunicul său, de 69 de ani, ar fi ameninţat-o pe bunica sa şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei sale şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva agresorului, care a fost evacuat de la domiciliul său şi i s-a interzis să se mai apropie la mai puţin de 200 de metri de locuinţă sau şi de victimă”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Citește și: Caz dramatic, copilărie distrusă! O fetiță de 11 ani, abuzată sexual

Astfel, în urma acestui apel, bărbatul a primit un ordin de restricție, astfel că timpde cinci zile nu mia are voie să se apropie de cele două.

Un bărbat a căzut de la 15 metri după ce a încercat să își salveze fiul... Muncitorii au pulverizat, pe străzi, substanţe împotriva insectelor: "Oamenii erau în genunchi pe stradă de rău, cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x