Antena Căutare

Un bărbat a căzut de la 15 metri după ce a încercat să își salveze fiul

Un bărbat din Vancouver a fost internat în spital după ce a încercat să își salveze fiul care a căzut într-un râu dintr-un parc din Washington. Eroul a căzut dintr-o cascadă de la 15 metri înălțime și și-a fracturat gâtul.

Un bărbat din Vancouver a fost internat în spital după ce a încercat să își salveze fiul care a căzut într-un râu dintr-un parc din Washington. Eroul a căzut dintr-o cascadă de la 15 metri înălțime și și-a fracturat gâtul.

Robert Brown a sărit în apă din Parcul Regional Lucia Falls, duminica trecută, după ce a încercat să își salveze fiul în vârstă de 12 ani, care a intrat în râu și a fost luat de curent.

"Am văzut un copil sărind de pe marginea rocilor și am spus," Michael ", așa se întâmplă accidentele acolo, și ajungem să fim noi accidentul." , a declarat Robert.

În timp ce Robert arăta parcul membrilor familiei din afara orașului, Michael a dorit să meargă pe unele pietre care erau la marginea răului. „El a vrut să meargă și eu am fost ok cu asta. În acest proces el a alunecat de pe o stâncă.”

Michael a căzut în apă iar curentul l-a împins în zona cascadei, tatăl acestuia a încercat să îl prindă dar nu a reușit. "Când m-am dus, am încercat să mă apuc de niște roci, dar nu am putut deoarece a fost acoperită cu mușchi și alge și alte lucruri", a spus Michael.

Robert a povestit că a încercat să își salveze fiul în momentul în care acesta era purtat de curent dar nu s-au putut atinge deloc. Amândoi au căzut, în cele din urmă, de la o distanță de 15 metri.

În timp ce fiul, Michael a suferit doar o lovitură la braț, Robert a fost internat în spital cu gâtul rupt dar și cu o tăietură deasupra ochiului.

Soția lui Robert a declarat că "Este absolut minunat că cei doi au căzut peste o cascadă și au ieșit în viață".

Rămasă fără un braţ după un accident cumplit, Carolina vrea să îşi ţină copilul în braţe... O fetiță de 11 ani din județul Gorj a sunat la 112 ca să anunțe că bunicul ei o bate pe bunică! Bărbatul era beat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x