Antena Căutare

„Fetele se nasc ca să avem ce mânca!”. O fetiță de 12 ani, măritată cu doi bărbați, într-o lună! Unul de 51 de ani, altul de 35!

O fetiță în vârstă de 12 ani din Kenya a fost căsătorită cu doi barbați – unul în vârstă de 51 de ani și unu de 35 de ani – în mai puțin de o lună, înainte de a fi salvată. Tatăl ei i-a dat o explicație uluitore, înainte de a o trimite să se mărite.

„Fetele se nasc ca să avem ce mânca!”. O fetiță de 12 ani, măritată cu doi bărbați, într-o lună! Unul de 51 de ani, altul de 35!
„Fetele se nasc ca să avem ce mânca!”. O fetiță de 12 ani, măritată cu un bărbat de 51 de ani și cu unul de 31 de ani, într-o lună! | profimediaimages.ro

Tatăl ei, care face parte din tribul Masai din Narok, este cercetat în prezent de poliție.

Fetița în vârstă de 12 ani a spus că tatăl ei le-a obligat să se mărite pe toate surorile ei și că a încercat să facă același lucru și cu ea, după ce un bărbat de 51 de ani i-a oferit „la schimb” patru vaci.

Tatăl ei a decis că a sosit momentul perfect pentru a o mărita, după ce s-au închis școlile, din cauza pandemiei de coronavirus.

„Îți faci de rușine familia dacă refuzi să te măriți! Cum adică preferi să mergi la școală?”

După ce s-a împotrivit, spunându-I tatălui ei că nu vrea să se mărite, ci să își vadă de școală, fetița de 12 ani a fost bătută de patru verișori, fiind acuzată că „își face de rușine familia”.

„Fetele se nasc ca să avem ce mânca. Tot ce vreau este să primesc cele patru vaci”, i-a spus tatăl ei, după cum a povestit fetița de 12 ani.

Minora s-a căsătorit cu bărbatul în vârstă de 51 de ani, dar a evadat din mariajul forțat, după două săptămâni de la nuntă.

Are doar 12 ani și a fost forțată să se mărite cu un bărbat de 45! Mama ei biologică, disperată! „I-a dat-o ca a patra soție!”

Fetița de 12 ani a spus că a fost nevoită să fugă cu un bârbat în vârstă de 35 de ani, care era deja însurat, pentru a scăpa de soțul mai în vârstă. Însă, tatăl ei i-a dat de urmă și a obligat-o să se întiarcă la soțul de 51 de ani.

Un grup pentru drepturile copilului a aflat despre cazul ei și a salvat-o. Joshua Kaputa, ambassador al păcii în Narok, o are acum în grijă pe fetița de 12 ani. Kaputa a spus că tatăl fetei și cei doi soți s-au ascuns, de când a fost descoperit cazul.

„Dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela!”. Erou, la 6 ani! S-a lăsat mutilat de un câine, ca să își salveze sora. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Potrivit lui Joshua Kaputa, sărăcia și închiiderea școlilor, din cauza pandemiei de coronavirus, au generat o creștere a cazurilor de căsătorie cu minori.

„Unele familii suferă de foame, așa că pentru ele este foarte tentant să fie de accord să își mărite fiicele ca să primească două-trei vaci”, a explicat Kaputa.

În Kenya, căsătoria cu minori este ilegală. Vârsta minima legală pentru căsătorie este de 18 ani, în acest stat. În ciuda acestei legi, 23% dintre minorele din Kenya se căsătoresc înainte de a împlini 18 ani, iar 4% chiar înainte de a împlini 15 ani.

Bărbații implicate în acest caz riscă să petreacă cinci ani la închisoare și să plătească o amendă de până la aproximativ 8.800 de euro.

Alertă! Cod galben de inundații, în țară! Zonele afectate, în următoarele ore... Încă un bărbat depistat pozitiv pentru coronavirus, care a refuzat internarea, a murit. Este al doilea caz din România î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x