Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

„Dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela!”. Erou, la 6 ani! S-a lăsat mutilat de un câine, ca să își salveze sora. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Un copil în vârstă de șase ani din Statele Unite ale Americii, Bridger Walker, a fost numit „erou”, de vedete ca actorii Anne Hathaway și Mark Ruffalo, după ce s-a luptat cu un câine care i-a atacat sora mai mică. Băiatul are acum fața mutilată.

„Dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela!”. Erou, la 6 ani! S-a lăsat mutilat de un câine, ca să își salveze sora. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Băiatul, Bridger Walker, din Cheyenne, a fost mușcat de mai multe ori de cap și de față, după ce s-a așezat în fața câinelui care i-a atacat sora mai mica.

Deși a fost mușcat de câine, băiatul a reușit să o ia pe sora sa de mână și să o ducă departe de patrupedul periculos, după cum a povestit mătușa lui, Nicole Walker.

Femeia le-a cerut oamenilor, pe internet, să distribuie cât mai mult o fotografie în care nepotul ei-erou apare cu fața mutilată, alături de sora lui, pe care a salvat-o de atacul câinelui.

„Recunosc un supererou atunci când văd unul. Dragă Bridger, am citit ce ți s-a întâmplat și am vrut să îți scriu. Oamenii care pun binele altora mai presus de binele lor sunt cei mai mari eroi pe care îi cunosc.

Ai respectul și admirația mea pentru curajul și altruismul de care ai dat dovadă. Asta înseamnă cu adevărat curajul! Nu să mergi ca un «tip dur» și să încerci să domini oamenii ori să te lupți cu ei.

Adevăratul curaj înseamnă să știi ce este correct să faci și să o faci chiar și atunci când știi că te-ai putea pune în pericol”, a scris actorul Mark Ruffalo, după ce Anne Hathaway a distribuit povestea băiatului.

În prezent, băiatul se recuperează bine, acasă, după ce un medic i-a pus 90 de copci, după cum a declarat mătușa lui, care a adăugat că Bridger i-a spus, despre momentul atacului: „M-am gândit că dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela, nu surioara mea”.

Mătușa băiatului a precizat că nu a existat niciun conflict între familia ei și stăpânii câinelui, în urma incidentului, deoarece aceștia sunt „oameni minunați”, care au fost foarte amabili.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro