O fetiţă de trei ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea au murit din cauza gripei. Bilanț tragic: 104 români au murit în ultima vreme din cauza bolii. Simptome

Medicii au confirmat două noi decese provocate de gripă, la o fetiţă de 3 ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea, abmebe fiind diagnosticte cu virus gripal de tip A. Numărul deceselor a ajuns la 104.

Medicii au confirmat două noi decese provocate de gripă, la o fetiţă de 3 ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea, amele fiind diagnosticte cu virus gripal de tip A. Numărul deceselor a ajuns la 104.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, luni, că au fost confirmate două noi decese provocate de gripă.

Este vorba despre o fetiţă de 3 ani din judeţul Botoşani, confirmate cu virus gripal de tip A, fără condiţii medicale preexistentee şi nevaccinată antigripal, care a murit sâmbătă.

O fetiţă de trei  ani din Botoşani şi o femeie de 40 de ani din Tulcea au murit din cauza gripei. Bilanț tragic: 104 români au murit în ultima vreme din cauza bolii. Simptome

De asemenea, este vorba despre o femeie de 40 de ani din judeţul Tulcea, confirmata cu virus gripal tip A. Aceasta era cunoscută cu boli în antecedente şi nu a fost vaccinată antigripal. Femeia a murit în 14 martie.

Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 104 în sezonul rece 2017 - 2018.

Ultimele știri