Căutare Live

Alertă în România! Gripa continuă să fac și mai multe victime: 40 de persoane au fost ucise, iar alte 529 diagnosticate

Numărul morţilor de gripă a ajuns, astăzi, la 40, după ce un bărbat de 59 de ani din Suceava şi o femeie de 61 de ani din Constanţa au murit în secţiile de reanimare ale spitalelor. Cifrele sunt alarmante. Numai săptămâna trecută, s-au înregistrat 529 de cazuri noi de gripă.

Numărul morţilor de gripă a ajuns, astăzi, la 40, după ce un bărbat de 59 de ani din Suceava şi o femeie de 61 de ani din Constanţa au murit în secţiile de reanimare ale spitalelor.

Cifrele sunt alarmante. Numai săptămâna trecută, s-au înregistrat 529 de cazuri noi de gripă. Autorităţile nu au declarat epidemie, dar spitalele sunt sufocate de oameni care vin cu forme din cele mai grave ale bolii.

După decesul înregistrat în această dimineaţă, Spitalul Judeţean din Constanţa a intrat în carantină. La fel au făcut în urmă cu câteva zile şi unele spitale din Bucureşti şi Iaşi. Accesul vizitatorilor este restricţionat, iar la intrare, oamenii primesc echipament sanitar de protecţie.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Se moare pe capete în România, din cauza gripei! Alte cinci decese în ultimele 24 de ore! Toate spitalele din țară sunt ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri