Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Ajutor, îmi moare copilul!” O fetiță de doar un an și șapte luni, salvată în ultima clipă! Jandarmul a fugit cu ea pe brațe

O ieșire la iarbă verde, cu familia, a foat la un pas să se transforme în tragedie. O copilă de un an și șapte luni a fost salvată de un jandarm, aflat în timpul liber. Robert și soția sa au fost îngeri păzitori pentru fetiță.

„Ajutor, îmi moare copilul!” O fetiță de doar un an șapte luni, salvată în ultima clipă! Jandarmul a fugit cu ea pe brațe

O fetiţă de doar un an şi şapte luni a fost resuscitată, ieri după-amiază în zona de picnic de lângă Cascada Urlătoarea din Vama Buzăului, de un jandarm, aflat în timpul liber.

Robert Băiaşu a auzit strigătele mamei care încerca să-şi salveze fiica, după ce micuţa s-a înecat cu o bucată de covrig.

Robert a intervenit rapid şi a aplicat manevrele de resuscitare până când fetiţa şi-a revenit şi a început să respire, apoi a alergat cu ea în braţe până la drumul naţional.

Între timp soţia jandarmului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă. Fetiţa a fost preluată în stare stabilă de echipajul SMURD şi transportată la spital, în siguranţă.

Recomandari