Fetiță din Râmnicu Vâlcea, sfâșiată de un câine Akita Inu! Animalul s-a repezit la gâtul copilei. De la ce a pornit totul

O fetiță de cinci ani din Râmnicu Vâlcea a ajuns de urgență la spital după ce un câine din rasa Akitu Inu a sfâșiat-o. Copila se juca în fața casei împreună cu alți minori atunci când animalul de companie al vecinilor a scăpat din curte și a atacat.

O copilă din Râmnicu Vâlcea a fost desfigurată de un câine Aki Inu

Gravul incident s-a petrecut în urmă cu două zile, în jurul orei 20.30, în timp ce fetița se juca în fața casei, împreună cu alți copii. Acesta a fost momentul în care câinele vecinilor, din rasa Akita Inu, a scăpat pe stradă și s-a repezit la gâtul fetei.

Fetiță din Râmnicu Vâlcea, sfâșiată de un câine Akita Inu

Copila în vârstă de cinci ani a fost mușcată de gât, de cap și de spate, având numeroase răni foarte grave. Incidentul s-a petrecut chiar când cea mică își aniversa ziua de naștere.

"Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea s-a înregistrat la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 C.penal, ca urmare a sesizării organelor de poliție judiciară din cadrul Poliției mun. Rm. Vâlcea, de către reprezentantul legal al unei victime minore.

În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, în timp ce victima minoră, în vârstă de 5 ani, se afla pe drumul din fața casei împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele vecinei sale. Urmărirea penală este efectuată de lucrători de politie judiciară din cadrul Politiei mun. Rm. Vâlcea sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică", se arată într-un comunicat al procurorilor, arată cei de la Antena 3.

Copila a fost dusă de urgență la Spitalul din Râmnicu Vâlcea, dar medicii au decis că rănile sunt mult prea grave și se impune transferul la Spitalul Grigore Alexandrescu. Starea fetiței este stabilă.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri