Antena Căutare

Nenorocire în Sâmbăta Mare pentru o familie din Suceava. Gospodăria lor a ars în totalitate

O gospodărie din Suceava a ars în totalitate la Suceava, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar alta a fost cuprinsă de flăcări parțial.

Nenorocire în Sâmbăta Mare pentru o familie din Suceava. Gospodăria lor a ars în totalitate
Nenorocire pentru o familie din Suceava în Sâmbăta Mare de Paște. Casa lor a ars în întregime.

O gospodărie a ars în totalitate şi la o a doua au fost mistuite de flăcări acoperişul, un depozit de furaje, adăpostul de animale şi o magazie de lemne, într-un incendiu produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Frătăuţii Vechi, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, conform Agerpres.

El a precizat că, pentru lichidarea incendiului, au intervenit, cu zece autospeciale de stingere, pompierii militari ai Detaşamentului Radăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Siret, împreună cu lucrători ai serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Frătăuţii Vechi, Frătăuţii Noi, Gălăneşti şi Bilca.


Sechestrați în paradis! Cum au rămas izolați pe continent african, doi tineri români


La sosirea echipajelor de intervenţie ardeau locuinţele şi anexele din două gospodării, cu pericol de propagare la vecinătăţi.

Flăcările au izbucnit din podul unei locuinţe, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată.

La prima gospodărie au ars casa de locuit, bucătăria şi baia locuinţei, o magazie şi garajul cu bunurile aferente, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi.

La a doua gospodărie au ars depozitul de furaje, adăpostul de animale, o magazie de lemne şi acoperişul casei pe o suprafaţă totală de aproximativ 100 de metri pătraţi. Au mai ars circa 4 tone de fân şi obiecte de mobilier şi s-au degradat tavanul locuinţei şi bunuri din interior.

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au salvat o locuinţă învecinată

Incendiu violent în Râmnicu Vâlcea: Flăcările se vedeau pe deasupra blocurilor, părea că le înghite... Noaptea incendiilor în România. Mai multe familii din țară au rămas fără case, în Sâmbăta Mare de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x