Antena Căutare

O infirmieră de la Spitalul Municipal Rădăuţi a murit, după ce a căzut în gol de pe scara unităţii medicale

O infirmieră de la Spitalul Municipal Rădăuţi a murit, după ce a căzut în gol de pe o scară, chiar în interiorul unităţii medicale. Femeia a părăsit Secţia de Primiri Urgenţe şi a ajuns într-o zonă de renovare şi extindere a spitalului, la puţin timp după ce a intrat în tura de noapte.

Chiar dacă acolo se afla depozitul de deşeuri medicale, femeia nu avea de ce să fie acolo, pentru că programul după care funcţionează camera de deşeuri începe dimineaţa.

Femeia de 58 de ani ar fi alunecat pe scara ce cobora în beciul tehnic al clădirii. În zona în care ieşise femeia este o zonă de şantier, marcată.

Infirmiera lucra la Spitalul din Rădăuţi încă din anul 2004 şi cunoştea foarte bine toată unitatea medicală. De altfel, responsabilii spun că avea toate testele la zi.

Ultima persoana care a discutat cu victima, chiar cu câteva minute înainte de tragicul eveniment, ar fi fost chiar agentul de pază al spitalului.

Poliţia a deschis acum un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii vor verifica şi dacă au fost luate toate măsurile de securitate şi sănătate în muncă.

Poliţiştii au luat declaraţii şi de la colegii femeii, iar acum se aşteaptă rezultatele necropsiei. Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a deschis şi el o anchetă privind incidentul.

Ce presupune faza a doua a planului de intervenție împotriva Covid-19... Concedieri masive la ANAF. Un număr de 2000 de posturi vor fi eliminate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x