Antena Căutare

Care este starea bebelușului abandonat de infirmiera din Balș într-o cutie de carton

O infirmieră de la Spitalul Orășenesc Balș și-a abandonat bebelușul nou-născut într-o cutie de carton, pe care a lăsat-o într-o casă părăsită din comuna Morunglav, județul Olt. Ca prin minune, un bărbat a ajuns din întâmplare acolo și a anunțat imediat autoritățile

Care este starea bebelușului abandonat de infirmiera din Balș într-o cutie de carton Galerie
Mama bebelușului

Nou-născutul abandonat de mama infirmieră într-o casă părăsită, în frig, a suferit degerături, iar medicii din Slatina au decis transferul către spitalul din Craiova, starea sa necesitând supravegherea unui chirurg pediatru.

Care este starea bebelușului abandonat de infirmiera din Balș într-o cutie de carton

”A avut dezechilibre urâte, dar l-am adus la temperatura normală, i-am corectat aproape toate dezechilibrele, dar nu mi-au plăcut picioruşele şi decizia asta a fost, să-l transferăm. Când l-am preluat din UPU, la noi, avea temperatura 33˚C, probabil că acolo a fost şi mai mică”, a declarat pentru adevarul.ro medicul-şef al secţiei Neonatologie, Lucica Alexe.

Şocant este că mama copilului, Tatiana Truţă (40 de ani), este infirmieră în cadrul Spitalului Orăşenesc Balş şi susţine că nici măcar nu şi-a dat seama că este însărcinată, venirea pe lume a celui mic fiind o surpriză. Apoi, a ascuns naşterea de ruşinea copiilor săi: o fată de 20 de ani şi un băiat elev în şcoala primară. Bebeluşul a fost născut, cel mai probabil, pe 26 ianuarie.

La două zile de la naştere, femeia a luat decizia să-l ascundă în casa părăsită în care au trăit bunicii ei şi mergea să-l alăpteze o dată pe zi, când îl lua din cutia de carton, în maşină.

Cu toate acestea, frigul din cameră, dar şi lipsa laptelui matern, au dus la agravarea stării de sănătate, pe lângă hipotermie copilul fiind şi deshidratat.

Citește și:

Copil de trei zile, abandonat de mamă într-o casă părăsită. Micuțul fusese lăsat într-o cutie de carton

Protest al copiilor şi părinţilor la Opera Naţională din Iaşi, după concedierea dirijoarei corului Juniorii Operei... Situație alarmantă. O femeie de 38 de ani a murit de gripă, iar alți zeci de copii au fost diagnosticați în ultimele tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x