Antena Căutare

Părinții unui băiețel i-au pus un microfon în hăinuță! Descoperirea i-a șocat!

Înregistrări șocante la o creșă cu program prelungit din Iași. Două îngrijitoare au fost surprinse în momentul în care jignesc copiii de trei ani, folosind un limbaj suburban și îi învață să înjure. Copiii sunt numiți „nesimțiți”, „porci” și certați în permanență.

Părinții unui băiețel i-au pus un microfon în hăinuță! Descoperirea i-a șocat! Galerie
| arhiva

Înregistrări șocante la o creșă cu program prelungit din Iași. Două îngrijitoare au fost surprinse în momentul în care jignesc copiii de trei ani, folosind un limbaj suburban și îi învață să înjure. Copiii sunt numiți „nesimțiți”, „porci” și certați în permanență.

Totul a ieșit la iveală după ce părinții unui copil au pus pe haina micuțului un dispozitiv de înregistrare, îngrijorați de felul în care cel mic se comportă acasă.

Avocatul familiei care a făcut înregistrarea, Ciprian Mitoșeriu a oferit mai multe detalii, în direct, la Antena 3:

„Începând din luna septembrie a anului trecut, copilul a fost mutat la această grupă. Până atunci, nu avusese nicio problemă de adaptare la creșă. La scurt timp, au început să apară problemele, refuzul vehement al copilului de a mai merge la creșă.

Am înțeles de la mama copilului că suspiciunile s-au accentuat în momentul în care tatăl unui alt copil, din aceeași grupă, i-a spus că știe de la fiul său că băiatul femeii era bătut de îngrijitoare.”

Disperați să găsească o soluție, părinții au ascuns un microfon în hainele celui mic. „Pe parcursul celor două zile, microfonul a înregistrat enunțuri greu de reprodus”, a adăugat avocatul.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Disperarea unei familii! Un copilaș de doar un an a murit, sub privirile îngrozite ale părinților. Ce a dus la cumplita ... Românii muncesc în străinătate, iar țara noastră se umple de muncitori pakistanezi! Câți muncitori străini urmează să vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x