Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Părinții unui băiețel i-au pus un microfon în hăinuță! Descoperirea i-a șocat!

Înregistrări șocante la o creșă cu program prelungit din Iași. Două îngrijitoare au fost surprinse în momentul în care jignesc copiii de trei ani, folosind un limbaj suburban și îi învață să înjure. Copiii sunt numiți „nesimțiți”, „porci” și certați în permanență.

arhiva

Înregistrări șocante la o creșă cu program prelungit din Iași. Două îngrijitoare au fost surprinse în momentul în care jignesc copiii de trei ani, folosind un limbaj suburban și îi învață să înjure. Copiii sunt numiți „nesimțiți”, „porci” și certați în permanență.

Totul a ieșit la iveală după ce părinții unui copil au pus pe haina micuțului un dispozitiv de înregistrare, îngrijorați de felul în care cel mic se comportă acasă.

Avocatul familiei care a făcut înregistrarea, Ciprian Mitoșeriu a oferit mai multe detalii, în direct, la Antena 3:

„Începând din luna septembrie a anului trecut, copilul a fost mutat la această grupă. Până atunci, nu avusese nicio problemă de adaptare la creșă. La scurt timp, au început să apară problemele, refuzul vehement al copilului de a mai merge la creșă.

Am înțeles de la mama copilului că suspiciunile s-au accentuat în momentul în care tatăl unui alt copil, din aceeași grupă, i-a spus că știe de la fiul său că băiatul femeii era bătut de îngrijitoare.”

Disperați să găsească o soluție, părinții au ascuns un microfon în hainele celui mic. „Pe parcursul celor două zile, microfonul a înregistrat enunțuri greu de reprodus”, a adăugat avocatul.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Recomandari