Antena Căutare

Românii muncesc în străinătate, iar țara noastră se umple de muncitori pakistanezi! Câți muncitori străini urmează să vină

În timp ce românii noștri își părăsesc țara pentru a munci în străinătate, peste 500.000 de muncitori pakistanezi se pregătesc să vină în România pentru a constituiforță de muncă nouă în diferite sectoare.

În timp ce românii noștri își părăsesc țara pentru a munci în străinătate, peste 500.000 de muncitori pakistanezi sunt așteptați să vină în România pentru a constitui forță de muncă în diferite domenii. În ce sectoare vor lucra

Aceste informații au fost anunțate de ministerul pentru diaspora și dezvoltarea resurselor umane din Pakistan, potrivit Profit.ro.

Decizia a fost luată în urma unei oferte prezentate de către ambasadorul român în Pakistan, într-o întâlnire cu Sayed Zulfikar Abbas Bukhari, asistent special al premierului pakistanez.

Motivul acestei decizii vine ca urmare a lipsei forței de muncă în țara noastră și preconizează că România va avea nevoie de peste 1 milion de muncitori străini calificați și necalificați.
Ambasadorul Niculaie Goia a mai declarat oficial că România este gata să primească peste jumătate de milion de pakistanezi până anul viitor, dintre care, 40.000 ar putea fi șoferi.

Părinții unui băiețel i-au pus un microfon în hăinuță! Descoperirea i-a șocat!... Anchetă la Buzău, după apariţia unor înregistrări în care cadavrul unui urs împuşcat în baza unui aviz este târât, strân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x