Antena Căutare

Mort din cauza unor bidoane: O lovitura puternica de pumn i-a adus moartea unui brailean

Cateva bidoane aruncate la intamplare i-au adus moartea unui barbat de 61 de ani din judetul Braila. Sticlele au nimerit in curtea unei vecine, al carei nepot s-a enervat peste masura. Cei doi au inceput sa se certe si, dupa cateva pahare cu alcool, barbatul i-ar fi dat un pumn vecinului sau. Acesta a cazut si s-a lovit puternic la cap

Aseara, batranul de 61 de ani a intrat in vizorul vecinului sau. Omul a aruncat cateva bidoane in curtea matusii barbatului, iar acesta s-a infuriat. Supararea a fost stropita si cu mai multe pahare cu alcool.

“Noi am avut o cearta, dupa cearta aia, in fata magazinului, a cazut. Nu, nu l-am lovit, a cazut acolo. L-am zgaltait de guler putin, a vrut sa cada jos si l-am apuucat, sa nu cada cu capul, era putin baut. Apoi, s-a dus la magazin, a baut, eu m-am intors inapoi, eu am baut berea mea, el a venit si deodata a cazut pe spate”, marturiseste agresorul.

Martor la intreaga scena, fratele victimei l-a ridicat pe batran de pe jos si l-a dus acasa. “Am vazut cand i-a dat cu pumnul si atata tot”, spune fratele victimei. Respira, inca, dar inima lui nu a mai rezistat mult. A murit peste cateva minute, in bratele rudelor.

Trupul barbatului a fost transportat la morga Spitalului 3 din Braila, pentru efectuarea necropsiei. In functie de rezultat, medicii legisti vor putea afla cu exactitate ce s-a intamplat si daca barbatul de 42 de ani poarta vreo vina pentru moartea batranului.

Observator Special: Statul aloca mai multi bani pentru detinuti decat pentru copii... Furtul de carbune s-a transformat in meserie de aur pentru hotii din judetul Hunedoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x