Antena Căutare

O mamă a comandat un tort în formă de minion pentru fiul ei, însă ceea ce a primit a dezgustat-o. Cum a arătat, de fapt, prăjitura

Cu ocazia zilei de naștere a fiului său, o femeie a ales să comande un tort la un lanț mare de magazine care se ocupă cu comercializarea de produse alimentare. Aceasta a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce a primit acasă de ziua fiului său de naștere.

Colaj cu femeia care a primit un tort dezastruos
O mamă a comandat un tort în formă de minion pentru fiul ei, însă ceea ce a primit a dezgustat-o. Cum a arătat, de fapt, prăjitura | TikTok

Sonja, femeia care a comandat un tort pentru onomastica băiatului său, a trăit o experiență dezamăgitoare chiar în cea mai specială zi din viața ei și a fiului său.

După ce a trimis o imagine pentru a arăta ceea ce își dorește să cumpere, a așteptat ziua livrării cu sufletul la gură.

Băiatul acesteia are o slăbiciune pentru Minioni și, tocmai de aceea, mama sa a dorit să îi facă comandă de un tort specific. Forma pe care a ales-o a fost una de „Minon”, însă produsul care i-a fost livrat i-a depășit orice așteptare.

Citește și: Tort din vafe cu ciocolată și mascarpone. Rețetă de desert rapid

Tortul în formă de minion comandat era de fapt o prăjitură dezgustătoare

În momentul în care a ajuns comanda la mămică, aceasta a rămas fără cuvinte. Sonja nu a stat pe gânduri și a împărtășit experiența neplăcută cu utilizatorii platformei TikTok pentru a le arăta și altora ce a primit.

Videoclipul a strâns un număr de peste 20 milioane de vizualizări și peste 50 000 de reacții în comentarii.

„Doar ce am ridicat comanda cu tortul fiului meu și acesta este cel mai urât lucru pe care l-am văzut vreodată. Asta nu este ce am cerut eu, iar petrecerea lui este mâine (...). Eu nu sunt atât de pretențioasă, așa că l-am luat. Dar este cel mai urât lucru” a declarat femeia.

După ce a dat un context videoclipului aceasta le-a arătat internauților ce a comandat și ce a primit.

Citește și: Doi bărbați au comandat la restaurant cele mai scumpe fripturi, dar apoi au luat o decizie radicală. Ce a urmat: „Vestul Sălbatic”

„Lăsați-mă să vă arăt ce i-am arătat și ce i-am spus exact că vreau. Ea chiar m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să fie cu o trecere între albastru și galben și i-am spuns că nu, albastru clar, galben clar (...). Și asta este ce am primit” a fost declarația femeii înainte să arate imaginea tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tortul s-a dovedit a fi foarte departe de dorința femeii, iar internauții nu s-au oprit din a comenta pe seama prăjiturii care nu a îndeplinit dorințele mămicii.

„Unde este minionul?”, „Când ai spus că este complet ireparabil, nu mă așteptam la asta”, „Jur că mă gândeam că nu poate fi atât de rău, dar asta a fost de 1000 de ori mai rău decât mi-aș fi putut imagina. Sunt decorator de torturi și îmi pare rău” sunt trei dintre miile de comentarii care au stârnit la rândul lor mai multe reacții.

Citește și: Prăjitură cu mac și piersici din compot, delicioasă și spectaculoasă

Pentru a repara situația, Sonja a încercat să improvizeze și să refacă tortul în stilul ei. În locul de culoare verde a pus o pereche de ochelari cu formă de minioni și câteva decorațiuni cu această tematică de film.

Un purtător de cuvânt al magazinului a intervenit la rândul său cu declarații menționând de faptul că angajații „se străduiesc să ofere clienților noștri produse de calitate și să se asigure că sunt mulțumiți de achizițiile lor (...) Înțelegem frustrarea clientului și ne cerem scuze pentru inconvenient. Lucrăm pentru a îndrepta lucrurile”.

Târguri de Crăciun în 2023. Orașele din România se îmbracă de sărbătoare... Gestul comun care le-ar putea aduce amenzi usturătoare pietonilor. Un proiect de lege urmărește pedepsirea acestei fapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x