Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O mamă a murit subit după ce a așteptat șase ore o ambulanță pe caldarâmul înghețat. Părinții ei, devastați: ”Nu ne vine să credem!”

O mamă în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața după ce a fost nevoită să aștepte o ambulanță șase ore, timp în care a stat pe asfaltul înghețat. Ulterior, ea s-a stins din viață în urma unui atac de cord.

O mamă a murit subit după ce a așteptat șase ore o ambulanță pe caldarâmul înghețat. Părinții ei, devastați: ”Nu ne vine să credem!”

Donna Gilby, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Cwmaman, Țara Galilor, a ieșit din blocul în care locuia joi dimineață. Din nefercire, ea a alunecat și și-a fracturat piciorul. Șase ore a fost nevoită să aștepte o ambulanță, timp în care a stat pe stradă, incapabilă să se miște.

Caz unic în lume! Un câine a aşteptat ambulanţa în mijlocul drumului și a ghidat-o până la stăpânul care se zbătea să moară

Deși prietenii și oamenii din jur au chemat Ambulanța și i-au adus pături care să-i țină de cald, femeia nu a putut fi salvată. Câteva ore mai târziu, ea a ajuns, în sfârșit, la spital cu bătăi ale inimii neregulate și avusese deja două mini atacuri de cord.

A doua zi dimineață, însă, femeia, care era mama unui copil, a murit în spital.

O fetiță de 12 ani a murit după ce a așteptat o oră o ambulanță: ”A intrat în stop cardiorespirator și nu și-a mai revenit niciodată!”

Familia a decis să facă publică o imagine surprinsă în timp ce aștepta ambulanța pe caldarâmul înghețat, iar tatăl ei, în vârstă de 74 de ani, s-a arătat distrus de durere: ”Nu ne vine să credem. A fost mereu o persoană bună și i-a pus mereu pe ceilalți pe primul plan.”, a mărturisit tatăl ei, potrivit Daily Mail.

Reprezentanții serviciului de ambulanță nu au dorit să comenteze incidentul, însă au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Recomandari