Căutare Live

O mamă în stare gravă, după o cezariană, nu a putut fi operată pentru că anestezistul nu lucrează după-amiaza. Femeii i-a fost scos uterul

Lipsa medicilor scoate, din nou, la iveală, cazuri revoltătoare. O tânără mamă a cărei stare s-a agravat, după o cezariană, nu a putut fi operată la spitalul din Târgu Neamţ, pentru că.anestezistul nu lucrează după-amiaza. Programul doctorului se încheie la ora 14.00.

După ce şi-au dat seama că starea pacientei se agrava, medicii au cerut transferul cu elicopterul, la alt spital. În cele din urmă, ca să-i salveze viaţa, doctorii de la Maternitatea din Iaşi au fost nevoiţi să îi scoată uterul.

Femeia mai născuse o dată prin cezariană

Femeia, în vârstă de 34 de ani, mai născuse o dată prin cezariană. Acum a adus pe lume un copil de 4 kilograme. La scurt timp însă, mama a început să se simtă rău. S-a constatat scăderea tensiunii arteriale, s-a pornit o hemoragie, s-a efectuat ecografia abdominală, s-a constatat prezenţa lichidului abdominal.

Avea nevoie neapărat de operaţie, dar programul medicului anestezist din spital se încheiase la ora 14. Iar celălalt este în concediu. Speriaţi de complicaţii, medicii au cerut ajutorul Maternităţii Cuza Vodă din Iaşi.

Se putea rezolva problema la Târgu Neamţ, pentru moment, cât timp anestezist există. /Pentru că/ Avem program de anestezie doar dimineaţa, având doi anestezişti, unul este în concediu în acest moment.

Un elicopter a transferat-o de urgenţă pe femeie, la Iaşi.

Este în mod cert că viaţa femeii a fost pusă în pericol. Ea, practic, a venit în şoc hemoragic şi a beneficiat de serviciile de reanimare şi terapie intensivă de către echipajul de la SMURD şi de pe elicopter. Pentru că practic a venit perfuzată, oxigenată, transportată în condiţii cât se poate de bune.

La Maternitatea Cuza Vodă, tânăra mamă a fost dusă direct în sala de operaţii. Acumulase în abdomen trei litri de lichid. Ca să-i salveze viaţa, medicii au fost nevoiţi să-i scoată uterul.

Un copil de opt ani este de negăsit. Alexandru se juca în faţa casei când a dispărut. Familia imploră ajutor... Experții FBI aduc o informație care schimbă cursul anchetei cazului din Caracal: Toate probele sunt distruse...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x