Antena Căutare

Un copil de opt ani este de negăsit. Alexandru se juca în faţa casei când a dispărut. Familia imploră ajutor

Este alertă într-o localitate din judeţul Constanţa, după ce băiat de opt ani a dispărut chiar din faţa casei. Când a realizat că nu-l mai găseşte, tatăl a apelat la ajutorul poliţiştilor. Forţe impresionante s-au deplasat în zonă pentru a-l căuta.

Un copil de opt ani este de negăsit. Alexandru se juca în faţa casei când a dispărut. Familia imploră ajutor Galerie
Alexandru are 1.30 înălţime, părul şaten, faţa ovală şi ochii căprui

Autorităţile au adus şi un câine de urmă. Şi, ore în şir, împreună cu localnicii, au scotocit împrejurimile. Fără succes însă. Operaţiunile vor fi reluate în această dimineaţă.

Alexandru a ieşit la joacă în jurul prânzului, în faţa casei. Părinţii nu ştiu să spună dacă afară mai erau şi alţi copii. Cert este că la câteva ore, băiatul de opt ani a dispărut. Tatăl său l-a căutat disperat prin zonă , însă nici urmă de el. Speriat, omul a anunţat poliţia. Era ora 19. Echipe de căutare au fost mobilizate în zonă.

Ultima oară, băiatul ar fi fost văzut de o vecină, pe o stradă din apropiere. Însă femeia nu a bănuit nicio clipă ce avea să urmeze. Poliţiştii au adus la căutări şi un câine de urmă şi au cerut suplimentarea forţelor.

Semnalmentele sale au fost publicate pe site-ul Poliţiei Române. Alexandru are 1.30 înălţime, părul şaten, faţa ovală şi ochii căprui.

Luca a plecat de la școală acum două zile și de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Poliția Capitalei cere sprijin pentru a-... O mamă în stare gravă, după o cezariană, nu a putut fi operată pentru că anestezistul nu lucrează după-amiaza. Femeii i-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x