Antena Căutare

O noua arestare in cazul uciderii omului de afaceri Valeriu Damian

Incet, incet politistii ii aduna dupa gratii pe cei care ar fi vinovati de uciderea omului de afaceri Valeriu Damian. Aseara, la nici doua saptamani dupa ce le-au pus catusele celor doi frati care le-ar fi dat pontul ucigasilor, l-au prins pe unul dintre barbatii care au intrat in vila afaceristului cu gandul sa se imbogateasca. Suspectul spune ca este nevinovat.

Alexei Trofim, cetatean moldovean, este acuzat ca impreuna cu alti cinci barbati, tot din Republica Moldova, ar fi intrat in casa omului de afaceri Valeriu Damian si l-ar fi ucis cu sange rece.

Valeriu Damian a fost gasit mort in pat, cu picioarele legate. Se intampla in august 2011.

Dupa un an si jumatate, Alexei Trofim a fost prins de politisti la vama Albita si dus in Bacau la audieri. In fata anchetatorilor a tacut. “Nu a dorit sa dea nicio declaratie cu privire la invinuirile care i s-au adus, in speta tentativa la infractiunea de talharie, omor deosebit de grav si violare de domiciliu”, spune avocata suspectului.

Trofim, impreuna cu cei cinci complici, ar fi actionat la comanda fratilor Druta arestati in urma cu doua saptamani.

Astazi, magistratii de la Tribunalul Bacau vor decide daca si Alexei Trofim isi va petrece urmatoarele 29 de zile dupa gratii. Ceilalti cinci barbati acuzati ca au participat si la asasinat sunt deja dupa gratii in Ucraina, pentru cateva talharii.

Un elev din Dej, batut mar de fiul profesoarei careia voia sa-i faca o farsa... Doi oameni ai strazii au provocat un incendiu in Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x