Antena Căutare

Un elev din Dej, batut mar de fiul profesoarei careia voia sa-i faca o farsa

O farsa l-a bagat in spital pe un baiat de 13 ani din Dej. Impreuna cu cativa prieteni a sunat de mai multe ori, in joaca, la interfonul profesoarei de engleza. Asta l-a scos din minti pe fiul femeii, care a coborat in fata blocului si l-a lovit cu un par in cap pe baiatul de 13 ani. Dupa ce victima sa a ajuns in mainile medicilor, tanarul a fost dus la politie sa dea explicatii.

Tanarul nu a gustat gluma copiilor si a coborat sa le dea o lectie. I-a gasit la cateva zeci de metri pe o banca si, fara sa-i intrebe nimic, a pus mana pe un par si s-a napustit asupra lor. Baiatul de 13 ani nu a mai apucat sa se fereasca din fata lui.

Baiatul si-a pierdut cunostinta, dar fiul profesoarei nici nu s-a uitat la el. A pus mana pe doi dintre prietenii acestuia si i-a dus acasa: “I-am dus pe ceilalti doi sus la mama, ca sa-i identifice”.

Intre timp, fratele copilului de 13 ani care a fost lovit in cap a chemat medicii. Tot el i-a spus tatalui sau ce s-a intamplat.

Politistii au intrat pe fir si l-au chemat pe fiul profesoarei la sectie sa-l audieze. Acesta neaga ca l-ar fi lovit pe minor. Baiatul de 13 ani a ramas peste noapte la spital.

OBSERVATOR SPECIAL: Nu mor caii, cum cred europenii. Romanii isi iubesc animalele, chiar daca nu exista padure fara usca... O noua arestare in cazul uciderii omului de afaceri Valeriu Damian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x