Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O nouă înșelătorie pe litoral! Escrocii se folosesc de copii și iau banii oamenilor fără a le mai da nimic la schimb

Pe litoralul românescu a apărut o nouă escrocherie. Sub pretextul unor ședințe foto profesioniste, sunt puși să plătească mii de lei. Escrocii le promit apariția fotografiilor cu bebelușii lor în reclamele unor producători străini de haine, însă, în realitate, dispar cu banii.

O nouă înșelătorie pe litoral! Escrocii se folosesc de copii și iau banii oamenilor fără a le mai da nimic la schimb | Edit

Fotografii sunt răspândiți pe promenada stațiunilor și atrag turiștii în niște studiouri improvizate din apropiere. Discuțiile se poartă în birouri amenajate lângă aparatura foto. Tocmai pentru a da senzația de seriozitate.

”Înșelătorie ce faceți dumneavoastră aici. Ce v-au pretins doamnă că vă oferă? Haideți să îmi explicați!”, se aude spunând un bărbat care a surprins imaginile cu o cameră.ascunsă. ”Pampers, hăinuțe de firmă...”, spune o persoană pe care escrocii tocmai încercau să o păcălească, potrivit Antena3.

OMS vrea un "vaccin de succes" pentru a opri pandemia de coronavirus: Două miliarde de doze până la final de 2021

Pentru a participa la ședința foto promisă oamenii plăteau și 2.000 de lei de persoană

O razie a poliției economice împreună cu Protecția Consumatorului a devoalat o întreagă rețea de falși fotografi de modă, în Mamaia și Eforie Nord. Luați prin surprindere, falșii agenți de modelling au dat din colț în colț. Aveau zeci de contracte cu turiștii care le căzuseră în plasă.

Și-a pus coarne și vrea să își injecteze pielea cu vopsea albastră, ca să se simtă normală: „Vreau să devin un extraterestru”

OPC a dat 4 amenzi în valoare totală de 20.000 de lei, iar firma a fost închisă. La acest moment, ancheta a fost preluată de polițiștii constănțeni.

Toți turiștii înșelați au fost sfătuiți să depună plângere la poliție.

Recomandari