Antena Căutare

"Eu sunt în război cu țiganii!" Sunt declarațiile REVOLTĂTOARE ale unei profesoare care, în loc să predea, își terorizează elevii

Zeci de copii au fost jigniţi şi ameninţaţi de profesoara lor, în două şcoli din Bucureşti. De la catedră, femeia le arunca elevilor cuvinte grele. O demonstrează o înregistrare revoltătoare, care i-a scos astăzi în stradă pe părinţi.

Zeci de copii au fost jigniţi şi ameninţaţi de profesoara lor, în două şcoli din Bucureşti. De la catedră, femeia le arunca elevilor cuvinte grele. O demonstrează o înregistrare revoltătoare, care i-a scos astăzi în stradă pe părinţi.

Oamenii nu vor să îşi mai lase copiii la ora de tehnologie şi au făcut plângeri împotriva profesoarei, la Inspectoratul Şcolar şi la Protecţia Copilului.

„Vă dau la toţi 2, de la un capăt la altul! Naţie de mahalagii, de prost crescuţi, cu aere de genii, ăştia sunteţi!”

Sunt cuvintele profesoarei de tehnologie, care predă la două şcoli din sectorul 6. De la începutul anului, în fiecare zi, şi-ar fi tratat elevii cu reproşuri şi ameninţări, acuză părinţii.

Părinţii sunt hotărâţi să nu îşi mai lase copiii să intre la ora de tehnologie, până când profesoara nu va fi dată afară din sistem. Aşa că au ieşit în stradă ca să protesteze.

Profesoara nu este la prima abatere. A fost dată afară din alte două şcoli pentru acelaşi comportament, dar e revenit în sistem după ce a luat examenele cu note mari. Are avizul psihologic la zi.

Aceeaşi profesoară a fost amendată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării anul trecut. Acum, a răbufnit din nou în clasă, cu încă o declaraţie şocantă: „Eu sunt în război cu ţiganii! Cale de împăcare între mine şi ţigani nu există!”

Discriminarea la catedră devine un fenomen în România, arată un nou studiu realizat de patru cercetători. Unul din opt cadre didactice pledează pentru izolarea elevilor de etnie rromă în clase separate.

Ultimă oră! Virusul care se EXTINDE rapid în România! Trei zone, puse sub supraveghere... Gata, e oficial! Legea venitului minim garantat a intrat în vigoare! Consecințe dure pentru români...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x