Antena Căutare

O profesoara din Bucuresti a fost prinsa beata la volan

O profesoara a primit in aceasta dimineata o lectie pe care o va tine minte toata viata. Tanara, care preda la un liceu bilingv din Capitala, a fost prinsa beata la volan si a facut circ in strada. Politistii au oprit-o in trafic pentru ca femeia conducea in zig-zag pe sosea.

Stare avansata de ebrietate inseamna sa fii foarte beat. O definitie corecta, pe care profesoara a intarit-o si cu argumente practice: a condus in zig-zag, s-a certat cu politistii si a facut circ in strada.

Alcoolemia ei depasea 0.40. A demonstrat-o testul de la Institutul de Medicina Legala, unde profesoara a fost dusa mai mult cu forta.

Profesoara a consumat alcool cat pentru un dosar penal. Femeia in varsta de 28 de ani, profesoara de geografie la un liceul bilingv Ita Wegman din Capitala, a ramas si fara permis. S-a ales, in schimb, cu cateva momente de celebritate.

VIDEO! In lupta cu viata: Stefan, baiatul nevazator, surd si olimpic a primit o noua sansa!... Pelerinaj cu multe infractiuni, pe Dealul Patriarhiei din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x