Antena Căutare

O româncă a primit de la o fetiță refugiată din Ucraina o geantă și un bilet scris de ea. Mesajul copilei a devenit viral

O fetiță refugiată din Ucraina a înmânat unei românce un bilet scris în limba română. Când l-a citit, femeia a fost emoționată până la lacrimi.

maini de copil scriind un bilet Galerie
Întâmplarea emoționantă a devenit virală pe Facebook | sursa foto: Shutterstock

Recent, o tânără care trăiește în Cluj a publicat pe pagina sa de Facebook povestea emoționantă pe care a trăit-o de curând, atunci când a ales să ajute o fetiță refugiată din Ucraina.

Copila i-a întins o cușcă în care se afla porcușorul ei de guineea și un bilet, scris în limba română.

Ce bilet a primit o româncă de la o fetiță refugiată din Ucraina

Aceasta este emoționanta întâmplare prin care a trecut o tânără pe nume Moni Codruța, stabilită în Cluj. Membră a unor grupuri dedicate voluntarilor care vor să ajute refugiații din Ucraina, aceasta a descoperit la un moment dat și un mesaj prin care se cerea preluarea unui porcușor de guineea, care nu poate fi luat cu familia mai departe în călătoria propusă.

Dornică să ajute, femeia s-a întâlnit cu familia respectivă și acesta a fost momentul în care ceva complet neașteptat s-a întâmplat. O fetiță i-a înmânat o geantă cu rozătoarea, dar și un bilet scris, în mod surprinzător, în limba română.

Citește și: Un băiat de 11 ani a fugit din Ucraina și a mers singur până în Slovacia! Avea un rucsac și un număr de telefon scris pe mână

Iată mai jos întreaga poveste, spusă de Moni Codruța pe pagina sa personală de Facebook:

„Zilele trecute a apărut pe unul dintre grupurile de voluntari pentru persoanele aflate în nevoie din Ucraina, un anunț în care se cerea preluarea unui porcușor de guineea care din păcate nu își poate însoți familia în zborul spre mai departe.

M-am oferit să îl preiau.

Acum câteva minute m-am întâlnit cu familia lui.

O fetiță mi-a întins geanta în care era Lei.

Eu atâta durere n-am simțit demult într-un copil.

A plâns, am plâns.

Am îmbrățișat-o și i-am spus că îmi doresc ca într-o zi să îl readuc lângă ea.

Apoi mi-a întins un bilet cu instrucțiuni ÎN LIMBA ROMÂNĂ.

Apoi am plâns iar.

Într-o zi o sa te duc acasă, Lei.

Până atunci îți promit că o să fie cel mai iubit, fetiță dragă.

#animalsfromukraine #savealife #bethechange”, a scris Moni Codruța pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, postarea a devenit imediat virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Mulți au lăudat din plin gestul tinerei care s-a oferit să aibă grijă de animalul de companie al fetiței refugiate din Ucraina.

Citește și: Fiica lui Vladimir Putin, decizie complet neașteptată! Ce detaliu au observat mulți

În ultimele zile, zeci de mii de Ucraineni au trecut granițele țării noastre în dorința lor de-a fugi din calea războiului care face tot mai multe victime în Ucraina.

Pe Facebook există deja grupuri de voluntari și de români dornici să ajute cu transport, cazare, mâncare, informații și multe altele pe cei care aleg să rămână sau doar să tranziteze România.

MApN explică de ce patru elicoptere ucrainene au intrat în România și au aterizat la Iași. Destinația finală e Brașov... Antena 1 și Fundația Mereu Aproape lansează campania Uniți pentru copiii războiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x