Antena Căutare

Un băiat de 11 ani a fugit din Ucraina și a mers singur până în Slovacia! Avea un rucsac și un număr de telefon scris pe mână

Un băiat în vârstă de 11 ani a devenit cunoscut în toată lumea după ce a reușit să fugă din Ucraina și să ajungă singur în Slovacia!

colaj foto cu copilul fugit din ucraina spre slovacia Galerie
Un copil refugiat din Ucraina a reușit să uimească oameni din întreaga lume | facebook Polícia Slovenskej republiky

În cursul zilei de sâmbătă, autoritățile din Slovacia au prezentat cazul unui copil în vârstă de doar 11 ani, care a fugit din Ucraina și a reușit să ajungă cu bine la graniță. A avut cu el un rucsac, o pungă de plastic, pașaportul și un număr de telefon scris pe mână. Povestea băiatului devenit „erou” a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Un băiat a fugit din Ucraina și a mers singur în Slovacia, având la el doar un rucsac, o pungă, pașaportul și un număr de telefon scris pe mână

Oameni din întreaga lume au fost mai mult decât surprinși și emoționați atunci când reprezentanții Poliției din Slovacia au publicat pe pagina lor oficială de Facebook o întâmplare complet neașteptată.

Citește și: Ce a dezvăluit un student străin din Ucraina, refugiat în România! Cuvintele acestuia au devenit virale

Printre numeroșii refugiați fugiți de teama războiului din Ucraina s-a aflat și un băiat în vârstă de doar 11 ani. Cei de la graniță au observat că cel mic este singur și i-au pus numeroase întrebări, pentru a afla mai multe informații.

Atunci, copilul le-a dezvăluit faptul că a plecat singur din Ucraina, căci părinții săi nu au putut părăsi țara, din diferite motive.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul în vârstă de 11 ani avea la el un simplui rucsac, o pungă de plastic, un pașaport și un numărde telefon, scris pe una dintre mâini.

„A venit singur fiindcă părinții lui au fost nevoiți să rămână în Ucraina. Voluntarii l-au preluat și au avut grijă de el, l-au dus într-un loc cald și i-au oferit apă și hrană”, a declarat Ministerul de Interne din Slovacia, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Hackerii de la Anonymous, o nouă „lovitură” grea pentru Vladimir Putin! Gruparea a atacat site-ul FSB (serviciul secret al Rusiei)

Copilul mai avea asupra lui o hârtie pe care erau scrie informații și un număr de telefon și, folosindu-se de asta și de telefonul notat pe mâna copilului, autoritățile au reușit să ia legătura imediat cu rudele copilului, care au venit la vamă ca să-l preia pe curajosul băiețel de doar 11 ani, care a străbătut sute de kilometri fără părinți.

„Ne-a cucerit pe toți cu zâmbetul, curajul și determinarea de care a dat dovadă, deși este doar un copil. E un erou!”, au zis oficialii.

Până în prezent, mai bine de un milion și jumătate de persoane au părăsit Ucraina pentru a scăpa de războiul purtat de ruși.

Hackerii de la Anonymous, o nouă „lovitură” grea pentru Vladimir Putin! Gruparea a atacat site-ul FSB (serviciul secret ... Aeroportul de lângă Vinnitsa, distrus de bombardamentele rușilor. Mesajul președintelui Volodimir Zelenski după atac | F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x