Antena Căutare

„Vrea să îmi ia copilul în Anglia, după ce m-a lovit și m-a dat afară în cămașă de noapte, în plină iarnă!”. O tânără din Focșani, îngrozită din cauza fostului ei iubit britanic

O tânără din Focșani trece printr-un coșmar din cauza fostului ei iubit britanic, care încearcă să îi ia fiul în vârstă de doi ani, după ce i-a cerut pensie alimentară. Femeia a povestit că bărbatul a lovit-o când era însărcinată și că a dat-o afară din casă, în cămașă de noapte, în plină iarnă.

O tânără din Focșani trece printr-un coșmar din cauza fostului ei iubit britanic, care încearcă să îi ia fiul în vârstă de doi ani, după ce i-a cerut pensie alimentară. Femeia a povestit că bărbatul a lovit-o când era însărcinată și că a dat-o afară din casă, în cămașă de noapte, în plină iarnă.

Tânăra din Focșani, Diana, susține că fostul ei iubit din Anglia nu și-a recunoscut copilul și, până acum, nu a plătit deloc pensie alimentară, deși instanța britanică i-a cerut asta. Acum, acesta a acuzat-o pe româncă de răpire internațională și cere în instanțele din România să îi fie încredințat copilul.

Un judecător de la Tribunalul București a decis ca băiețelul să ajungă la tatăl din Marea Britanie, deși nu a locuit niciodată cu acesta. Decizia nu este definitivă și avocații Dianei, mama băiețelului, au contestat-o, dar spun că tot nu se pot dezmetici după hotărârea instanței, potrivit libertatea.ro.

Bărbatul a obligat-o să renunțe la prima sarcină

Românca în vârstă de 34 de ani l-a cunoscut în urmă cu patru ani pe tatăl copilului, un tânăr care lucra, la fel ca și ea, în domeniul IT, într-una din corporațiile din Marea Britanie. După un an de relație, tânăra a rămas însărcinată, dar bărbatul a obligat-o să renunțe la sarcină.

„M-a obligat să avortez și m-a amenințat că, dacă nu avortez, va face tot posibilul să-mi ia copilul. Am făcut acest avort pentru că m-am simțit amenințată, până atunci nu-l mai văzusem așa. Apoi am fost într-o perioadă în care sufeream enorm pentru că mi-am dorit acel copil, dar am hotărât să rămânem împreună totuși. Și am rămas din nou însărcinată, în octombrie 2016”, a povestit Diana.

Însă, relația lor s-a deteriorat treptat până atunci. Bărbatul a lovit-o când era însărcinată cu cel de-al doilea copil și a dat-o afară din casă, în cămașă de noapte, iarna.

„În decembrie, cred că pe 30 decembrie 2016, am avut febră și i-am cerut să-mi aducă niște pastile, singurul pe care puteam să îl iau era paracetamolul. A venit la 4 dimineața, foarte supărat, și m-a lovit în burtă. A fost primul incident violent. M-a lovit, m-a bruscat, au început injuriile și m-a dat afară din apartament, în cămașă de noapte, în plină iarnă. M-a ținut jumătate de oră și apoi, dimineață, mi-am făcut bagajele și am plecat la apartamentul meu”, a povestit tânăra.

Când i-a cerut pensie alimentară, nu și-a mai recunoscut copilul Din acel moment, protecția copilului londoneză a intrat pe fir și a început o anchetă. Diana a refuzat să depună însă vreo plângere în cazul fostului ei iubit. Mai multe detalii, pe libertatea.ro.

Peste 21.000 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri vor acţiona zilnic, în minivacanţa de Sfânta Mar... Cod galben de ploi torențiale și vijelii, în 32 de județe, în următoarele ore! Până când ține vremea rea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x