Căutare Live

O studentă eminentă a fost ucisă pe șosea! Mergea să vândă cartofi, ca să-și ajute părinții! Tatăl ei a văzut totul! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

O studentă eminentă din Timiș a fost ucisă pe o șosea din Timiș, vineri dimineață, în timp ce conducea un microbuz spre o piață la care urma să vândă cartofi, pentru a-și ajuta părinții. 

O studentă eminentă din Timiș a fost ucisă pe o șosea din Timiș, vineri dimineață, în timp ce conducea un microbuz spre o piață la care urma să vândă cartofi, pentru a-și ajuta părinții.

Studenta, Naomi Ana Podeanu, în vârstă de 21 de ani, avea bursă de merit şi bursă socială la Universitatea Politehnica din Timişoara. Ea făcea parte dintr-o familie cu 13 copii, din comuna timişeană Belinţ.

Tânăra, ai cărei părinţi trăiesc din legumicultură, mergea la piaţă cu cartofi de vânzare când microbuzul pe care îl conducea a fost lovit de un şofer care a intrat pe contrasens, vineri dimineaţa, în localitatea Coşteiu.

Studenta conducea microbuzul încărcat cu cartofi spre piaţa din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, potrivit adevarul.ro.

În localitatea Coşteiu, lângă Lugoj, un șofer a intrat pe contrasens, lovind în plin microbuzul condus de Naomi. Tânăra a murit pe loc, iar tatăl fetei care era în faţă, cu o altă maşină, a suferit un şoc.

Copiii familiei Podean au rezultate deosebite la învăţătură, uimindu-i pe profesori şi comunitatea locală.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri