Antena Căutare

O studentă eminentă a fost ucisă pe șosea! Mergea să vândă cartofi, ca să-și ajute părinții! Tatăl ei a văzut totul! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

O studentă eminentă din Timiș a fost ucisă pe o șosea din Timiș, vineri dimineață, în timp ce conducea un microbuz spre o piață la care urma să vândă cartofi, pentru a-și ajuta părinții. 

O studentă eminentă din Timiș a fost ucisă pe o șosea din Timiș, vineri dimineață, în timp ce conducea un microbuz spre o piață la care urma să vândă cartofi, pentru a-și ajuta părinții.

Studenta, Naomi Ana Podeanu, în vârstă de 21 de ani, avea bursă de merit şi bursă socială la Universitatea Politehnica din Timişoara. Ea făcea parte dintr-o familie cu 13 copii, din comuna timişeană Belinţ.

Tânăra, ai cărei părinţi trăiesc din legumicultură, mergea la piaţă cu cartofi de vânzare când microbuzul pe care îl conducea a fost lovit de un şofer care a intrat pe contrasens, vineri dimineaţa, în localitatea Coşteiu.

Studenta conducea microbuzul încărcat cu cartofi spre piaţa din Bocşa, judeţul Caraş-Severin, potrivit adevarul.ro.

În localitatea Coşteiu, lângă Lugoj, un șofer a intrat pe contrasens, lovind în plin microbuzul condus de Naomi. Tânăra a murit pe loc, iar tatăl fetei care era în faţă, cu o altă maşină, a suferit un şoc.

Copiii familiei Podean au rezultate deosebite la învăţătură, uimindu-i pe profesori şi comunitatea locală.

Utimii elevi abandonați pe aeroportul din Japonia au ajuns în România. Organizatorul, de negăsit! „Era mereu foarte nerv... Încă puțin și omorâm și Teatrul Național din București! Actorii vorbesc despre o situație disperată: „Colegii noştri sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x