Antena Căutare

O tânără a murit la 21 de ani după ce a contractat coronavirus. Fata urma să fie supusă unui transplant de ficat: ”Suntem devastați, nu ne vine să credem că nu mai e!”

O tânără în vârstă de 21 de ani, care lucra ca infirmieră într-un spital din sud-estul Angliei, s-a stins din viață după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Tânăra se afla, în momentul în care a contractat virusul pe lista de așteptare pentru un transplant.

O tânără a murit la 21 de ani după ce a contractat coronavirus. Fata urma să fie supusă unui transplant de ficat: ”Suntem devastați, nu ne vine să credem că nu mai e!” Galerie
O tânără a murit la 21 de ani după ce a contractat coronavirus. Fata urma să fie supusă unui transplant de ficat: ”Suntem devastați, nu ne vine să credem că nu mai e!”

Katie Horne, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă la ficat în urmă cu patru săptămâni. Singura ei șansă era un transplant la King's College Hospital. Din păcate, însă, acolo a fost testată pozitiv pentru coronavirus, potrivit declarațiilor făcute de sora tinerei pentru BBC.

O tânără a murit la 21 de ani după ce a contractat coronavirus. Fata urma să fie supusă unui transplant de ficat: ”Suntem devastați, nu ne vine să credem că nu mai e!”

Imediat după ce a contractat virusul, tânăra nu a mai putut fi supusă operației de transplant, iar în doar 12 zile s-a stins din viață, întrucât boala de care suferea i-au cauzat complicații în urma infecției cu noul coronavirus.

Ultima oră! Noi decese din cauza coronavirusului în România! Bilanțul a crescut la 318 de morți!

Familia fetei e acum devastată, iar sora ei a făcut apel către oameni cu lacrimi în ochi, spunând că ”nu e de joacă cu noul coronavirus”.

”Oamenii trebuie să înțeleagă că noul coronavirus e cât se poate de serios.”, a spus ea.

Despre sora ei, însă, spune că era o tânără foarte bună: ”Dacă cineva avea nevoie de ceva, putea apela la Kate. Era acolo. Era mereu veselă. Nu ne vine să credem că nu mai e. Suntem devastați”, a spus ea.

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

De cealaltă parte, iubitul fetei a făcut public un mesaj sfâșietor: ”Va rămâne mereu în inimile noastre și o vom iubi mereu”, a scris el pe Facebook.

Bilanțul Regatului Unit a depășit 10.000 de decese cauzate de coronavirus

Nou bilanț negru pentru Regatul Unit, care a depășit pragul de 10.000 de persoane care au murit din cauza coronavirusului, duminică.

Pandemia avansează rapid și în Regatul Unit. Țara a înregistrat, în ultimele 24 de ore un număr de 737 de decese, fapt ce o duce la un număr cumulat de 10.612 decese din cauza COVID-19. Cifrele cresc mult și în ceea ce privește noile infectări - 5.288 în ultimele 24 de ore. În total, Regatul numără 84.279 de cazuri confirmate.

Vești proaste pentru români. Majorarea pensiilor și dublarea alocațiilor, amânate din nou din cauza lipsei de fonduri... Angajaţii Ministerului Justiţiei vor lucra, de marţi, în regim de telemuncă, după confirmarea unui al treilea caz de inf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x