Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O tânără a murit subit, sub ochii colegilor, la o săptămână după ce în același magazin a pierit un client. Ce arată primele date ale anchetei

O femeie în vârstă de 31 de ani, angajată a unui supermarket, a murit subit, chiar în timpul programului, în urma unui infarct. Această tragedie vine la doar o săptămână după ce un bărbat a murit în același fel. 

O tânără a murit subit, sub ochii colegilor, la o săptămână după ce în același magazin a pierit un client.

Femeia avea doar 31 de ani și lucra într-un supermaket din Timișoara. La un moment dat, însă, acesteia i s-a făcut rău. Deși colegii ei au chemat rapid Ambulanța, iar echipajul ajuns la fața locului a încercat să o resusciteze, aceasta nu a mai putut fi salvată.

Conform Opinia Timișoarei, femeia era adjuncta șefului de magazin. În urma incidentului, magazinul a fost închis de îndată, însă medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru tânăra care a avut aceeași soartă ca un alt client.

Această tragedie vine la doar o săptămână după ce un client a murit în același magazin, după ce a suferit un infarct. „Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul de pe strada Iosif Bulbuca, din Timişoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile şi sincerele noastre condoleanţe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noştri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât şi pentru apelarea serviciului de urgenţă 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienţilor noştri care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor competente”, au transmis atunci reprezentaţii supermarketului.

Recomandari