Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Descoperire neașteptată la autopsie! O tânără de 30 de ani a murit de Covid-19, deși nu avea alte boli. Ce i s-a găsit în plămâni

O tânără în vârstă de 30 de ani a fost ucisă de coronavirus, deși aceasta nu avea alte boli și nu a luat vreun tratament. Medicii legiști au făcut o descoperire uluitoare la autopsie.

Descoperire șocantă la autopsia unei tinere moarte de Covid-19

O persoană de 30 de ani a murit după ce s-a infectat cu coronavirus, deși nu avea alte afecțiuni și nu lua medicamente!

TÂNĂRĂ MOARTĂ DE COVID-19. CE AU DESCOPERIT MEDICII LEGIȘTI LA AUTOPSIE

Specialiștii de la Drobeta-Turnu Severin au fost solicitați să efectueze o autopsie tinerei de 30 de ani, pentru a se afla cauza morții și modul în care infecția cu noul coronavirus s-a dovedit a fi fatala.

citește și: Cum arată inima unui om care a murit de COVID-19. Medic: „Are margini dilatate”. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Ancheta în acest caz a scos la iveală faptul că persoana respectivă a început să prezinte inflamație a căilor respiratorii superioare (tuse, dureri în gât, dificultate la înghițire), dar nu a luat tratament și nu a solicitat ajutorul medicilor, la spital.

Ulterior, simptomele s-au agravat și febra a devenit tot mai mare. În plus, tânăra și-a pierdut pofta de mâncare și a început să se simtă tot mai slăbită. Nici de data aceasta, bolnava nu s-a prezentat la spital.

citește și: „Nu vom face față”. Medicul Virgil Musta, previziune periculoasă pentru români, după numărul record de infectări

La 12 zile de când au debutat simptomele, tânăra a fost găsită moartă de către familie. Autopsia făcută a scos la iveală faptul că femeia fusese infectată cu noul coronavirus și că plămânii prezentau modificări radicale.

Recomandari