Antena Căutare

„Nu vom face față”. Medicul Virgil Musta, previziune periculoasă pentru români, după numărul record de infectări

Celebrul medic Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a făcut o dezvăluire îngrijorătoare pentru români, prin care anunță că suntem foarte aproape de „a nu face față pandemiei” de coronavirus!

„Nu vom face față”. Medicul Virgil Musta, previziune periculoasă pentru români, după numărul record de infectări Galerie
Avertismentul dat de medicul Virgil Musta | sursa foto:banatulazi.ro

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara susţine, referind-se la creşterea continuă a numărului de îmbolnăviri din cauza SARS-COv-2, că „dacă nu vom reuşi să impunem respectarea regulilor, nu vom face faţă pandemiei”.

VIRGIL MUSTA DESPRE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS (COVID-19)

Specialistul atrage atenţia aspra faptului că „lupta” cu noul coronavirus nu se dă în spital şi că cele mai importante sunt regulile de prevenire a răspândirii virusului.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

„Dacă nu reuşim să impunem respectarea regulilor - cele trei reguli de bază pentru prevenţia bolii - nu cred că vom reuşi să facem faţă pandemiei. Este cert că în toată lumea, acolo unde regulile se respectă, pandemia este ţinută sub control, iar unde nu, din păcate, vedem că se întâmplă ceea ce se întâmplă şi la noi în ţară.

citește și: Al doilea val de coronavirus a început! Când ajunge în România și ce previziuni au specialiștii

Atrag atenţia populaţiei că această luptă nu se câştigă în spital. Spitalele vor fi copleşite şi oricum avem resurse limitate. Singura soluţie este să nu ne îmbolnăvim şi acest lucru se face numai prin prevenţie”, a declarat medicul Virgil Musta sâmbătă după amiază, într-o intervenţie telefonică.

„Nu vom face față”. Medicul Virgil Musta, previziune periculoasă pentru români, după numărul record de infectări

Avertismentul dat de medicul Virgil Musta

Avertismentul dat de medicul Virgil Musta

Acesta a precizat că în Timişoara nu doar spitalul de boli infecţioase este plin cu pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, ci şi spitalele suport.

citește și: „Coronavirusul își manipulează gazda”. Descoperire uluitoare despre Covid-19! Ce efecte produce în corp

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aceste condiţii, Musta spune că este posibil ca autorităţile să pună la dispoziţia pacienţilor asimptomatici un „spaţiu de izolare” într-un cămin, unde ar urma să stea cei care nu au unde să se izoleze.

„Dacă nu înţelegem să fim responsabili şi solidari ne, îmbolnăvim, îmbolnăvim pe alţii şi iată ce se întâmplă”, a concluzionat Virgil Musta.

Un nou record! Explozie de cazuri de coronavirus în România! Bilanț înfiorător anunțat de autorități: 1.284 de cazuri no... Ce număr de telefon are premierul Ludovic Orban! Surpriză pentru cei care îl sună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x