„A mea sau a nimănui”! O tânără din Iași a privit cum fostul concubin îi atacă iubitul cu o sabie

A fost atacați cu sabia, în propria casă. Un bărbat gelos l-a atacat pe noul iubit al concubinei sale, încercând să-l omoare. Apoi, și-a îndreptat furia spre femeia îngrozită.

Ilustrație

Scene de groază într-o casă din județul Iași. Un bărbat, eliberat din închisoare cu doi ani în urmă, a intrat cu forța în casa fostei sale concubine, înarmat cu o sabie. Bărbatul l-a atacat cu sălbăticie pe actualul iubit al acesteia, lovindu-l de mai multe ori.

După ce și-a lăsat rivalul în dragoste agonizând, într-o baltă de sânge, și-a îndreptat atenția spre tânăra îngrozită. A lovit-o cu pumnii și picioarele, în cap și piept.

„Dacă n-o să fii a mea, să nu te vrea nimeni”! O tânără a fost mutilată de iubit, doar pentru că a vrut să se despartă de el

„În urma unui vechi conflict conjugal şi pe fondul consumului de alcool, un individ ieşit din închisoare în urmă cu doi ani a intrat în casa A. A. - fosta concubină - care în prezent locuieşte cu un alt concubin, lovindu-l pe acesta din urmă cu o sabie în dreptul capului, provocându-i o rană de aproximativ 10 cm la nivelul scalpului. Şansa acestuia fiind faptul că s-a ferit în ultima clipă şi nu i-a provocat o rană letală”, spun reprezentanţii SMURD Iaşi.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru îngrijiri medicale.

Sunt verișori, sunt căsătoriți și vor deveni părinți...în închisoare: „Dragostea nostră nu este o infracțiune! Legea trebuie schimbată”

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri