Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O tânără din Iași a șantajat un bărbat cu înregistrări intime până a obținut bani grămadă! Cât a câștigat tânăra în urma amenințărilor defăimătoare

S-a întors roata! O româncă în vârstă de 26 de ani a șantajat un bărbat cu divulgarea unor poze și înregistrări intime, fapt în urma căruia a ajuns pe mâna polițiștilor pentru 24 de ore. Ea ar fi obținut de la bărbat 425 de euro.

O tânără din Iași a șantajat un bărbat cu înregistrări intime până a obținut bani grămadă! Cât a câștigat tânăra în urma amenințărilor defăimătoare

Oamenii legii au făcut două percheziții domiciliare într-un dosar în care cercetează posibile fapte de șantaj. În urma anchetării, tânăra de 26 de ani din Iași a fost condusă la audieri și a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore.

Dezvăluiri șocante despre viața lui Cristian Cioacă în închisoare. Gardienii care îl păzesc pe soțul Elodiei, anchetați!

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, a transmis IPJ Iași, într-un comunicat.

Meteorologii, o nouă alertă de vreme severă! Ploi torențiale, vijelii și grindină, în România, până duminică seară.

Românca va fi prezentată miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru luarea unor măsuri preventive.

Recomandari