Căutare Live

Dezvăluiri șocante despre viața lui Cristian Cioacă în închisoare. Gardienii care îl păzesc pe soțul Elodiei, anchetați!

Trafic de droguri la penitenciarul în care este închis Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu.

Trafic de droguri la penitenciarul Mioveni. Un gardian este anchetat după ce a fost surprins că a introdus droguri în unitatea de detenție. Acesta se îmbrăca în uniformă pentru a putea circula, cumpăra etnobotanice de la dealeri și le vinde deținuților la un preț mult mai mare.

Penitenciarul Colibași este cunoscut ca fiind locul unde se află Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

Printre clienții gardianului Liviu Poponete, se numărau colegi de serviciu și deținuți.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

Anchetatorii spun că gardianul s-a gândit să profite de funcția pe care o avea pentru a introduce droguri și etnobotanice în penitenciar pentru a le comercializa la un preț mai mare angajaților aceleiași instituții și celor ce se aflau în detenție, fiind cunoscut că prețul în închisori este mai mare decât în afara acestora.

Gardianul este cunoscut de apropiați ca fiind consumator.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O tânără din Iași a șantajat un bărbat cu înregistrări intime până a obținut bani grămadă! Cât a câștigat tânăra în urma...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri