Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Dezvăluiri șocante despre viața lui Cristian Cioacă în închisoare. Gardienii care îl păzesc pe soțul Elodiei, anchetați!

Trafic de droguri la penitenciarul în care este închis Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu.

Trafic de droguri la penitenciarul Mioveni. Un gardian este anchetat după ce a fost surprins că a introdus droguri în unitatea de detenție. Acesta se îmbrăca în uniformă pentru a putea circula, cumpăra etnobotanice de la dealeri și le vinde deținuților la un preț mult mai mare.

Penitenciarul Colibași este cunoscut ca fiind locul unde se află Cristian Cioacă, fostul polițist condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

Printre clienții gardianului Liviu Poponete, se numărau colegi de serviciu și deținuți.

Citește și:

„Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus” Familia „decesului 1.027”, mituită de autorități?! Acuzații halucinante la Botoșani

Anchetatorii spun că gardianul s-a gândit să profite de funcția pe care o avea pentru a introduce droguri și etnobotanice în penitenciar pentru a le comercializa la un preț mai mare angajaților aceleiași instituții și celor ce se aflau în detenție, fiind cunoscut că prețul în închisori este mai mare decât în afara acestora.

Gardianul este cunoscut de apropiați ca fiind consumator.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Recomandari