Antena Căutare

Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc în România!”

Cazul fetiției de opt ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a scandalizat opinia publică, iar în această seară sute de persoane s-au adunat în fața familiei Șărămăt pentru a cere autorităților să adopția. 

Cazul fetiției de opt ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a scandalizat opinia publică, iar în această seară sute de persoane s-au adunat în fața familiei Șărămăt pentru a cere autorităților să adopția.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imaginile făcute publice pe internet se pot vedea sute de persoane adunate de o parte și de alta a drumului, ce țin vuvuzele în mâini, în timp ce altele și-au făcut pancarte pe care stă scris: ”Sorina merită un loc în România, alături de familia ei.”, ”Lăsați-o pe Sorina să decidă” ori ”Sorina are familie și centrele sunt pline de orfani”.

Citește și: Prima reacție a procurorului care a luat cu forța fetița din brațele asistentului maternal: ”Nu am bruscat-o. Nu s-a filmat tot!”

Procurorul general a dispus vineri efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat minora. Pe de altă parte, Parchetul precizează că asistentul maternal a refuzat de două ori, în 2013 şi 2017, să o adopte pe Sorina.

Un copil de doi ani a murit în drum spre spital, după ce s-a împușcat cu o armă! Medicii n-au mai putut face nimic pentr... Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-o cisternă, pe DN7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x