Căutare Live

Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc în România!”

Cazul fetiției de opt ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a scandalizat opinia publică, iar în această seară sute de persoane s-au adunat în fața familiei Șărămăt pentru a cere autorităților să adopția. 

Cazul fetiției de opt ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a scandalizat opinia publică, iar în această seară sute de persoane s-au adunat în fața familiei Șărămăt pentru a cere autorităților să adopția.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

În imaginile făcute publice pe internet se pot vedea sute de persoane adunate de o parte și de alta a drumului, ce țin vuvuzele în mâini, în timp ce altele și-au făcut pancarte pe care stă scris: ”Sorina merită un loc în România, alături de familia ei.”, ”Lăsați-o pe Sorina să decidă” ori ”Sorina are familie și centrele sunt pline de orfani”.

Citește și: Prima reacție a procurorului care a luat cu forța fetița din brațele asistentului maternal: ”Nu am bruscat-o. Nu s-a filmat tot!”

Procurorul general a dispus vineri efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat minora. Pe de altă parte, Parchetul precizează că asistentul maternal a refuzat de două ori, în 2013 şi 2017, să o adopte pe Sorina.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri