Antena Căutare

Oare e timpul să-ți iei carnetul?

Da, e bine să folosim transportul public. Din mai multe motive. Însă uneori ne dorim un plus de independență, mai ales atunci când suntem grăbiți sau pur și simplu vrem să dăm o tură surpriză pe la mare.

Card Avantaj
Card Avantaj | Card Avantaj

Și în general, e bine să avem carnet, că nu se știe niciodată când ai nevoie de el. Ce e cool e că poți folosi carduri de cumpărături pentru a plăti școala de șoferi.

Poate că ai terminat de ceva timp liceul, facultatea și orice alte studii. Poate că în majoritatea timpului alternezi între orele de la muncă și viața personală. De multe ori, atunci când suntem la studii, cumva abia așteptăm să se termine, dar apoi ni se cam face dor de ele. E ceva care ține de relația ta cu tine.

De dorința de a învăța ceva nou și de a ieși puțin din zona de confort. Altfel te simți și altfel te stimulează o astfel de provocare. Mai ales că școala de șoferi este atât practică, cât și teoretică. E ca și cum ai afla despre istoria arcașilor, dar mergi și la tir să tragi cu arcul. Nu este o provocare doar pentru mintea ta, în sensul de înțelegere și memorare, ci este și pentru corpul tău, raportată mai ales la coordonare.

Relația cu instructorul tău este foarte importantă. E important ca acesta să fie ca un mentor în care tu să ai încredere și față de care să te simți destul de confortabil să-i pui toate întrebările. Ideal e să fie o persoană calmă, înțelegătoare, care să aibă destulă răbdare încât să-ți explice pas cu pas drumul către carnet.

Nu trebuie să te bazezi doar pe cei care te ghidează, cel mai bine e să fii proactiv și să studiezi mult timp pe cont propriu legislația și tot ce ține de condus. Te va ajuta mult să înțelegi tehnica mașinii și să știi care sunt nevoile acesteia. Mereu e bine să știi cum se schimbă o roată, un bec sau un ștergător, spre exemplu.

Toată această activitate poate reprezenta un prilej bun pentru evadarea din rutină. Nu este multă presiune și, de obicei, aceste cursuri sunt foarte plăcute. O să observi că, în timp, ai să începi să vezi străzile diferit, întrucât înțelegi mai bine rolul tuturor semnelor din trafic. Și când vine vorba de plată, folosește un card bun precum CardAvantaj pentru a achita școala de șoferi!

Cum se va face școala din septembrie și în ce situații se revine la învățatul online. Ministrul Educației, Sorin Cîmpean... Un pește "cu dinți umani" a fost prins pe o plajă, de către un pescar. Cum arată creatura marină surprinzătoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x