Antena Căutare

Observator Special: Aventuri pe linia mortii. Pietonilor le place sa traiasca periculos

De cele mai multe ori, drumul cel mai scurt este si cel mai periculos. Mai ales daca trece peste un intreg nod feroviar. Fara teama de moarte si de locomotive, constantenii sar precum gazelele peste sinele de tren doar pentru a-si scurta drumul cu cateva minute. Degeaba le-au construit autoritatile locuri speciale de traversat. Pietonilor le place sa traiasca periculos. Au fost in stare sa traverseze astfel chiar si la cateva minute dupa ce un barbat a sfarsit sub o locomotiva.

Poate nu toti cainii traverseaza pe la zebra, cum incearca sa ne convinga campania Politiei Romane, insa niciun caine nu s-a incumetat sa traverseze peste aceste sine. Se pare ca un maidanez tine la viata lui mai mult decat un om.

Oamenii din imagini scurteaza drumul pe calea ferata fara sa se gandeasca la consecinte. “Pai, acum ca sa scurtam drumul, sa nu o mai luam pe pod, pe acolo, am luat-o pe aici. Acum spuneti-ne, ce amenda luam?”, spune un pieton indignat. Conform rationamentului sau, daca traversezi calea ferata, poti sa mori. Sau mai rau, poti sa-ti iei amenda.

La fel ca el, la fel ca toti, a procedat si barbatul care a sfarsit sub locomotiva, chiar cu cateva minute inainte ca acesti oameni sa traverseze. Probabil s-a asigurat, probabil ca a vazut locomotiva si a crezut ca are timp sa treaca. Probabil ca s-a impiedicat. Moartea lui nu a schimbat, oricum, nimic. Oamenii au traversat si inainte, traverseaza si dupa.

In satele din Romania, copiii sunt vanduti la munca de catre parinti... Observator Special: Cum sa va feriti de furtul de identitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x