Antena Căutare

Olanda vrea sa preia fraiele anchetei in cazul furtului tablourilor. Oficialii straini au cerut predarea celor trei suspecti romani

Olanda vrea sa preia fraiele anchetei in cazul furtului celor sapte tablouri din muzeul Rotterdam. Oficialii olandezi au cerut predarea celor trei suspecti romani pentru continuarea anchetarii si judecarii lor de catre sistemul judiciar de la ei. Deocamdata insa, audierile continua la sediul DIICOT.

Astazi, in fata procurorilor ar trebui sa ajunga atat cei trei romani, cat si apropiati ai acestora, ce vor fi audiati in caitate de martori. Urmeaza sa ajunga si omul de afaceri care ar fi fost interesat de cumpararea celor doua tablouri de Paul Gauguin si Hanri Matisse. De asemenea, si alte persoane despre care se crede ca ar fi stiut de jaful care s-a petrecut in Olanda vor fi audiate.

Tot astazi au avut loc si teste cu poligraful. Dogaru, unul dintre suspecti, a fost suspus acestui test, insa deoca,data nu se stie care sunt rezultatele; acestea se vor afla, probabil, pe parcursul anchetei.

Oficialii olandezi au cerut deja extradarea celor trei romani, astfel incat sa fie cercetati si acolo.

Cei trei suspecti in cazul furtului tablourilor din Olanda frecventau un club de manele din Constanta. Se vede ca indivizilor le placea sa lase impresia ca traiesc pe picior mare. De cele mai multe ori stateau singuri la masa, fara fete. Dadeau si dedicatii, dar nu se prea ingramadeau sa plateasca pentru ele.

Pana la urmatoarea petrecere cei trei mai au de asteptat. Acum se "odihnesc" dupa gratii, fiind cercetati pentru furtul secolului. Prejudiciul se ridica la 18 milioane de euro.

Costul cheltuielilor in cazul Elodia Ghinescu: 125.000 de lei... O femeie din Dej risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a furat doua conserve de alimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x